Login Form

Trainers

De tennistraining voor seizoen 2023/2024 wordt verzorgd door Sport Events.

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jorg Gussenhoven 06-28772291  
     
 

Jorg Gussenhoven Mijn naam is Jorg Gussenhoven, getrouwd met Lonneke en samen hebben we 2 prachtige dochters, Ella en Fenne. Beiden spelen ook tennis.
Zelf ben ik actief als tennisleraar als sinds 1999. Daarbij werkzaam geweest als hoofdtrainer bij TV Prinsejagt, TC Molenbos(Belgie) en TV ‘t Slotje. Ik richt me op alle facetten van het tennis, zowel het recreatieve als het prestatieve gedeelte. Bij het tenniskidsprogramma ben ik vanaf het eerste moment (2005) betrokken en heb hier alle diploma’s voor behaald.
Daarnaast heb ik al meer dan +/- 20 jaar ervaring op het gebied van coaching. In 2004 ben ik met een team jongens t/m 17 jaar kampioen van Nederland geworden. Ook is het me gelukt om meerdere keren met verschillende teams Brabants- en districtskampioen te worden. Vanaf het winterseizoen 2009/2010 heb ik het Stedentennis Oost-Brabant(voorheen Helmond) getraind en gecoacht en vanaf 2019 is dit veranderd in grote samenwerking tussen de omliggende verenigingen met als doel de kinderen onderling meer te laten spelen. Helaas is het door corona opgehouden te bestaan.
In het verleden ben ik ledenraadslid van de KNLTB geweest met als functie toetsing van het beleid van de bond en voornamelijk op het gebied van toptennis. Nu zit ik in meerdere werkgroepen van de KNLTB voor het stimuleren van tennis in het algemeen.
Zelf speel ik ook geen onverdienstelijk niveau betreft tennis: momenteel kom ik voornamelijk uit in categorie 3 dubbel/mix en singel 4/3 en heb ik eredivisie gespeelt herencompetitie op de zaterdag.
Kortom ik leef tennis en ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan bij TOZ en daar mijn blauwdruk neer te leggen. Ik hoop dat iedereen snel leer te kennen en dat we een mooie tijd tegemoet gaan.

 

 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss