Competitie

Tennis Competitie

Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor onze vereniging. Gedurende een bepaalde periode in het jaar speel jij met jouw team tegen teams van andere verenigingen in de omgeving. 

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Naast het ontwikkelen van jouw spel- en tennisvaardigheden heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen op en naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd!

Er is een competitie voor iedereen

De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week en voor elke leeftijd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen.

Tenniskids (alleen voor Tennis)

Voor kinderen t/m 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Vier kleuren brengen de vooruitgang van een kind in kaart: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De jongste jeugd die spelen in Rood, Oranje en Groen kunnen competitie spelen door mee te doen aan de Tenniskids competitie.

Junioren (Tennis)

Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Samen met een team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen. Je kan in het voor- en in het najaar zowel op zaterdag als op zondag competitie spelen.

Senioren

Alle tennissers en padellers boven de 17 jaar, de senioren, kunnen deelnemen aan een divers aanbod van competities die in verschillende periodes in het jaar worden aangeboden, op iedere dag van de week en op elk niveau. Er is dus een competitie voor iedereen, of je nu al jaren padelt, of net begonnen bent.

Aan bepaalde competitiesoorten zijn leeftijdscategorieën gekoppeld, zoals 17+, 35+, 50+. Dat betekent dat je pas mag deelnemen aan die competitie als je minimaal die leeftijd hebt. Daarnaast kan erin verschillende samenstellingen worden gespeeld, zoals dames, heren en gemengd (dames en heren). Competitie spelen wordt door velen beschouwd als het hoogtepunt van het jaar.  

Mag iedereen meedoen aan competitie?

Om competitie te mogen spelen voor onze club dien je lid te zijn bij onze vereniging.

Wanneer je lid wordt vlak voor of tijdens de competitie mag je ook deelnemen aan de competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van onze vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen.

Het competitieve karakter zoeken wij in de jeugdcompetitie en de clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen worden jaarlijks gehouden, de laatste jaren in combinatie met de senioren. Het is dan een gezellige drukte bij TOZ, ouders en kinderen die gezamenlijk deelnemen aan deze kampioenschappen. De jeugdcompetitie bestaat uit een voor- en najaarscompetitie, beide georganiseerd vanuit de KNLTB. Als afsluiting van de competitie wordt er vaak een pizzaparty of iets anders gezelligs georganiseerd. Je wordt als jeugdspeler door jouw trainer ingedeeld in een competitieteam.

 

Veel plezier en succes,
Met sportieve groet,

De TC
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

winter-competitie 2022
klik op de poule naam om direct door te gaan naar de uitslagen en standen
Team Poule Captain
senioren vrijdag
TOZ 1 Dames dubbel 17+ Vrijdag Avond - 2e klasse - Afdeling 1  Sanne Romijnders
TOZ 1 Dames dubbel 35+ Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 6  Marie-Jose van de Sande
TOZ 1 Gemengd dubbel 17+ Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 2  Joelle Pennings
TOZ 1 Heren dubbel 17+ Vrijdag Avond - 2e klasse - Afdeling 4  Rob Schoonenberg
TOZ 1 Padel Vrijdag Avond - 2e klasse - Afdeling 5  Koen Jordaans
TOZ 2 Padel Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 3  Elke van Schijndel
TOZ 3 Padel Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 4  Claudia Megens
TOZ 4 Padel Vrijdag Avond - 4e klasse - Afdeling 15  Dick van den Ouweland
TOZ 6 Padel Vrijdag Avond - 4e klasse - Afdeling 16  Jeffrey Verhees
TOZ 5 Padel Vrijdag Avond - 4e klasse - Afdeling 25  Laurens Thissen
TOZ 7 Padel Vrijdag Avond - 5e klasse - Afdeling 13  Sacha Stout-van Kilsdonk
senioren zaterdag
TOZ 1 Padel Zaterdag - 1e klasse - Afdeling 1  Arthur van der Loop
 

 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss