Login Form

Competitie

Tennis Competitie

Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor onze vereniging. Gedurende een bepaalde periode in het jaar speel je met jouw team tegen teams van andere verenigingen in de omgeving. 

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Naast het ontwikkelen van jouw spel- en tennisvaardigheden heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen op en naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd!

Er is een competitie voor iedereen

De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week en voor elke leeftijd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen.

Tenniskids (alleen voor Tennis)

Voor kinderen t/m 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Vier kleuren brengen de vooruitgang van een kind in kaart: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De jongste jeugd die spelen in Rood, Oranje en Groen kunnen competitie spelen door mee te doen aan de Tenniskids competitie.

Junioren (Tennis)

Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Samen met een team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen. Je kunt in het voor- en in het najaar zowel op zaterdag als op zondag competitie spelen.

Senioren

Alle tennissers en padellers boven de 17 jaar, de senioren, kunnen deelnemen aan een divers aanbod van competities die in verschillende periodes in het jaar worden aangeboden, op iedere dag van de week en op elk niveau. Er is dus een competitie voor iedereen, of je nu al jaren tennist of padelt, of net begonnen bent.

Aan bepaalde competitiesoorten zijn leeftijdscategorieën gekoppeld, zoals 17+, 35+, 50+. Dat betekent dat je pas mag deelnemen aan die competitie als je minimaal die leeftijd hebt. Daarnaast kan er in verschillende samenstellingen worden gespeeld, zoals dames, heren en gemengd (dames en heren). Competitie spelen wordt door velen beschouwd als het hoogtepunt van het jaar.  

Mag iedereen meedoen aan competitie?

Om competitie te mogen spelen voor onze club dien je lid te zijn bij onze vereniging.

Wanneer je  vlak voor of tijdens de competitie lid wordt mag je ook deelnemen aan de competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van onze vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen.

Het competitieve karakter zoeken wij in de jeugdcompetitie en de clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen worden jaarlijks gehouden, de laatste jaren in combinatie met de senioren. Het is dan een gezellige drukte bij TOZ, ouders en kinderen die gezamenlijk deelnemen aan deze kampioenschappen. De jeugdcompetitie bestaat uit een voor- en najaarscompetitie, beide georganiseerd vanuit de KNLTB. Als afsluiting van de competitie wordt er vaak een pizzaparty of iets anders gezelligs georganiseerd. Je wordt als jeugdspeler door jouw trainer ingedeeld in een competitieteam.

 

Veel plezier en succes,
Met sportieve groet,

De Technische Commissie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

zomercompetitie 2024
klik op de poule naam om direct door te gaan naar de uitslagen en standen
Team Poule Captain
senioren vrijdag
TOZ 1 Padel Dames Vrijdag Avond - 1e klasse - Afdeling 5 Elke van Schijndel
TOZ 2 Padel Dames Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 6  Kim Vendelmans
TOZ 1 Padel Vrijdag Avond - 2e klasse - Afdeling 9  Maarten van Orsouw
TOZ 2 Padel Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 1  Glenn Gould
TOZ 3 Padel Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 2  Britt Ruijs
TOZ 4 Padel Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 21  Stijn van Oss
TOZ 5 Padel Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 4  Laurens Thissen
TOZ 6 Padel Vrijdag Avond - 4e klasse - Afdeling 24  Roy Smeehuijzen
TOZ 7 Padel Vrijdag Avond - 4e klasse - Afdeling 28  Dennis van Grondelle
TOZ 10 Padel Vrijdag Avond - 5e klasse - Afdeling 26  Roel Boerboom
TOZ 8 Padel Vrijdag Avond - 5e klasse - Afdeling 38  Bas Peters
TOZ 9 Padel Vrijdag Avond - 5e klasse - Afdeling 67  Marco Kosman
senioren zaterdag
TOZ 1 Padel Zaterdag - 3e klasse - Afdeling 14  Tryfon Roelofs
TOZ 2 Padel Zaterdag - 4e klasse - Afdeling 26  Jos Tromp
senioren zondag
TOZ 1 Padel Dames Zondag - 2e klasse - Afdeling 9  Sacha Stout-van Kilsdonk 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss