Login Form

Competitie

Tennis en Padel Competitie voor de jeugd

Tijdens de competitie speelt je in teamverband wedstrijden voor onze vereniging. Gedurende een bepaalde periode in het jaar speelt je zoon of dochter in een team tegen teams van andere verenigingen in de omgeving. 

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Naast het ontwikkelen van spel- en tennis- of padelvaardigheden heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid en je leert eenvoudig nieuwe kinderen kennen op en naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers en padel spelers als hoogtepunt van het tennis- en padelseizoen wordt beschouwd!

Er is een competitie voor iedereen

De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week en voor elke leeftijd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen.

Tenniskids (alleen voor Tennis)

Voor kinderen t/m 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Vier kleuren brengen de vooruitgang van een kind in kaart: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De jongste jeugd die speelt in Rood, Oranje en Groen kan competitie spelen door mee te doen aan de Tenniskids competitie.

Junioren (Tennis)

Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Samen met een team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen. Je kan in het voor- en in het najaar zowel op zaterdag als op zondag competitie spelen.

Junioren (Padel)

Kinderen t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de Padel competitie op zondag. Samen met een team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen.

Mag iedereen meedoen aan competitie?

Om competitie te mogen spelen voor onze club dien je lid te zijn bij onze vereniging.

Wanneer je lid wordt vlak voor of tijdens de competitie mag je ook deelnemen aan de competitie. Daarbij geldt wel dat je op de betreffende speeldag als lid van de vereniging geregistreerd moet staan bij de KNLTB om op die speeldatum te mogen spelen.

Daarnaast geldt dat als je wil meedoen met de competitie dat je wordt geacht tijdens het spelen van competitiewedstrijden het wedstrijdtenue van TOZ te dragen. Het wedstrijdtenue bestaat uit een shirt en jack en kost € 45,00 per set*. Daarbij draag je een short/rokje en lange broek naar keuze in de kleur donkerblauw of zwart. De bestellijst voor het wedstrijdtenue kan opgevraagd worden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn 2 bestelmomenten per jaar. Dit geldt voor alle jeugdspelers. 

* prijs onder voorbehoud van prijswijzigingen leverancier

 

Veel plezier en succes,
Met sportieve groet,

De TC
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

wintercompetitie 2023
klik op de poule naam om direct door te gaan naar de uitslagen en standen
Team Poule Captain
senioren vrijdag
TOZ 1 Dames Dubbel 17+ Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 2  Linda Rokven
TOZ 1 Gemengd Dubbel 17+ Vrijdag Avond - 2e klasse - Afdeling 1  Joëlle Pennings
TOZ 2 Gemengd Dubbel 17+ Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 7  Larissa van Boxtel
TOZ 1 Padel Dames Vrijdag Avond - 1e klasse - Afdeling 7  Elke van Schijndel
TOZ 2 Padel Dames Vrijdag Avond - 2e klasse - Afdeling 9  Sacha Stout-van Kilsdonk
TOZ 2 Padel Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 13  Britt Ruijs
TOZ 1 Padel Vrijdag Avond - 3e klasse - Afdeling 15  Moniek Loeffen
TOZ 3 Padel Vrijdag Avond - 4e klasse - Afdeling 22  Laurens Thissen
TOZ 5 Padel Vrijdag Avond - 5e klasse - Afdeling 43  Mitchel Brands
TOZ 4 Padel Vrijdag Avond - 5e klasse - Afdeling 48  Denise Pouwels
senioren zaterdag
TOZ 1 Padel Zaterdag - 2e klasse - Afdeling 4  Dirk de Jong 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss