Padel training

Trainingsvormen

We hebben bij TOZ meerdere trainingsvormen die we aanbieden:

Training jeugd Padel Op Proef (POP)

Dit zijn 5 proeflessen voor kinderen die kennis willen maken met padel en TOZ. Deze kinderen hebben afgelopen seizoen nog geen padellessen gevolgd bij TOZ. Ken je dus nog kinderen (broertjes/zusjes, neefjes/nichtjes, vriendjes/vriendinnetjes, etc.) die padel ook een keer willen proberen? Informeer ze over deze mogelijkheid bij TOZ! Lidmaatschap is bij het volgen van de lessen niet vereist. Je betaalt alléén het lesgeld.

* Het tarief van €35,00 voor 5 lessen is alleen geldig wanneer er een groep van 8 leerlingen gemaakt kan worden.

Training jeugd Padel

Dit zijn 10 lessen om de kinderen de kans te geven zich verder te oriënteren en niet direct vast te leggen voor een heel seizoen. Na deze 10 weken is er de mogelijkheid om opnieuw in te schrijven voor weer 10 weken. Lidmaatschap is vereist. Als je lid bent van TOZ mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten op het tennispark. Je wordt dan ook lid van de KNLTB en dan kun je in heel Nederland toernooien en competities spelen.

** Het tarief van €70,00 voor 10 lessen is alleen geldig wanneer er een groep van 8 leerlingen gemaakt kan worden. Wij bieden de mogelijkheid om voor €10,00 per cyclus een jeugd padel racket te huren

Training senioren Padel Op Proef (POP)

Dit zijn 5 proeflessen voor senioren (17+) die kennis willen maken met padel en TOZ. Deze senioren hebben afgelopen seizoen nog geen padellessen gevolgd bij TOZ. Ken je nog mensen die padel ook eens uit willen proberen? Informeer ze over deze mogelijkheid bij TOZ! Lidmaatschap is bij het volgen van deze lessen niet vereist.  Je betaalt alléén het lesgeld. TOZ zorgt voor een padel racket.

Training senioren Padel

Dit zijn 10 lessen om de spelers de kans te geven zich verder te oriënteren en niet direct vast te leggen voor een heel seizoen. Na deze 10 weken is er de mogelijkheid om opnieuw in te schrijven voor weer 10 weken. Lidmaatschap is vereist. Als je lid bent van TOZ mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten op het tennispark. Je wordt dan ook lid van de KNLTB en dan kun je in heel Nederland toernooien en competities spelen.

 

PakketPOP JeugdPadel JeugdPOP VolwassenenPadel Volwassenen
Padeltraining (minuten) 60 60 60 60
Trainingen per week 1 1 1 1
Aantal weken 5 10 5 10
Bedrag € 35 * € 70 ** € 75 € 145

 * Het tarief van €35,00 voor 5 lessen is alleen geldig wanneer er een groep van 8 leerlingen gemaakt kan worden.
** Het tarief van €70,00 voor 10 lessen is alleen geldig wanneer er een groep van 8 leerlingen gemaakt kan worden. 

 

Voorwaarden waaronder trainingen gevolgd kunnen worden bij TOZ

  1. Betaling uitsluitend mogelijk door middel van een door u af te geven machtiging tot automatische incasso van het lesgeld.
  2. Zowel de lestijden, de lesperiode als de groepssamenstelling worden door de trainer vastgesteld. Er wordt rekening gehouden met voorkeuren, maar deze worden niet gegarandeerd.
  3. Door uw inschrijving verplicht u zich tot afname van het aangegeven aantal lessen binnen de afgesproken lesperiode. Deze verplichting vangt aan op het moment dat de inschrijver en de trainer de duur en de aanvang van de lessen zijn overeengekomen, maar uiterlijk bij aanvang van de eerste les.
  4. De tennis- en padellessen worden uitsluitend gegeven op de banen van TOZ.
  5. De trainer neemt, op basis van de weersomstandigheden, een beslissing met betrekking tot de voortgang van de les. Uitgevallen lessen worden in overleg met de trainer op een ander tijdstip ingehaald. Er zit een maximum aan de inhaallessen, er worden maximaal 2 lessen ingehaald.
  6. Bij verhindering van de trainer zal deze u hiervan vooraf telefonisch op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien u zelf verhinderd bent, ongeacht de reden, hebt u géén recht om deze les ingehaald te krijgen, evenmin zal deze les op een andere wijze verrekend worden. Uitzondering hierop vormt de situatie zoals beschreven onder punt 7.
  7. In geval van ziekte of blessure zijn de eerste 4 weken waarin geen training kan worden gevolgd voor eigen risico. Gedurende deze periode geldt geen recht op inhalen van lessen. Duurt de ziekte of blessure langer dan deze periode dan kan de Technische Commissie besluiten om over te gaan tot restitutie van lesgelden of de mogelijkheid bieden om de resterende lessen op een ander tijdstip alsnog te volgen. Let wel, de eerste 4 weken zijn te allen tijde voor risico van de leerling. Om in aanmerking te komen voor restitutie, moet de ziekte of blessure binnen 4 weken na het ontstaan ervan schriftelijk zijn gemeld bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  8. Uitsluitend volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren worden in behandeling genomen. Bij online inschrijving is een handtekening niet vereist.
  9. Aanvullende vragen kunt u stellen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Middels dit formulier geeft u tevens toestemming tot automatische incasso van het cursusgeld en borg.

Powered by BreezingForms

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss