Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 40

Totaal bezoekers: 148778

   

Welkom op de Padel Trainingspagina van TOZ. Op deze pagina vindt u meer informatie over de trainingsmogelijkheden die wij bieden ten aanzien van Padel. Deze pagina zal in de komende weken worden aangevuld met actuele informatie.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze pagina dan kunt u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met onze trainers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor het seizoen van 2018 – 2019 kunnen wij mededelen dat onze Padel trainingen verzorgd worden door WiTS tennis. Al jaren werken wij met hen samen voor het verzorgen van onze tennistrainingen. Wij zijn als vereniging zeer tevreden dat wij deze samenwerking kunnen uitbreiden door het gezamenlijk verzorgen van Padel trainingen.

De trainers zijn gecertificeerd voor het geven van Padel training.

De inschrijvingen van de trainingen verlopen geheel via onze site. Hieronder vindt u meer informatie over onze trainingsvoorwaarden, trainingstijden, dagen en bijbehorende kosten. Vervolgens kunt u zich digitaal inschrijven door op de link te klikken die hoort bij de trainingsvorm van uw keuze.

 

Trainingsvormen

Op dit moment bieden wij aan:

 

   

Advertenties  

   
Kusters metaal
   
   
   
© 2019  Tennisvereniging TOZ