Login Form

Trainers

De padeltraining bij TOZ wordt per 1 juni 2022 verzorgd door SimonPADEL. Meer informatie over de trainingen en samenwerking is te vinden op de website van SimonPADEL.

Onze trainingen worden verzorgd door Jaime en Jonathan, zij stellen zich kort aan jullie voor en verwelkomen jullie graag op onze padelbanen! 

 

 Jaime Escanuela

 Jaime Escanuela begon zijn sportcarrière als tennisser en werd op 8-jarige leeftijd provinciaal tweede en een van de beste spelers in de regio Sevilla. Hij nam deel aan het Europese U12 tenniscircuit. Nadat hij in 2006 het tennis had verlaten en een minder succesvolle voetbalperiode achter de rug had, begon hij zijn carrière in de wereld van het padel en heeft inmiddels ruime ervaring als trainer en Coach.

 

 foto jonathankoppenol


Ik ben Jonathan Koppenol, 21 jaar oud uit de Algarve in Potugal. Ik ben een padelcoach die op 10-jarige leeftijd begon met tennissen en daarna met padel begon, waarbij ik van beide sporten hield. Naast het geven van padellessen ben ik ook student (bedrijfsmanagement) hier in de Algarve en strandwacht tijdens de zomervakantie. Ik beschouw mezelf als gedisciplineerd, leergierig en avontuurlijk. Op dit punt in mijn leven ben ik op zoek naar nieuwe ervaringen binnen padel en dit is een geweldige kans, niet alleen vanuit werkoogpunt, maar ook vanuit persoonlijke groei. Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten bij deze mooie club, in de lessen en buiten de baan.

I’m Jonathan Koppenol, 21 years old from Algarve in Potugal. I am a padelcoach who initially started playing tennis at 10 years old then got into padel, loving both sports. Besides giving padellessons, I also am a student (business management) here in Algarve an a lifeguard during the summerholidays. I consider myself disciplined, willeing to learn and adventurous. At this point in my life I’m looking for new experiences inside padel and this is a great opportunity not just work point of view but from a personal growth too. I'm looking forward to meet you all at this beautiful club in the lessons and outside of the court.

 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss