Trainers

De padeltraining bij TOZ wordt per 1 juni 2022 verzorgd door SimonPADEL. Meer informatie over de trainingen en samenwerking is te vinden op de website van SimonPADEL

Onze trainingen worden verzorgd door Sander en Roel, zij stellen zich kort aan jullie voor en verwelkomen jullie graag op onze padelbanen!

 Sander2_copy_copy.jpg

 

Mijn naam is Sander Snels en ben 36 jaar. Ik speel sinds een aantal jaren padel, en verslaafd geraakt aan deze fantastische sport. Sinds een half jaar verzorg ik via SimonPADEL padel lessen & clinics. Ik zie het als een mooie uitdaging om samen met de andere trainer Roel Meyers bij TOZ aan de slag te gaan, en er samen met de club en SimonPADEL iets moois van te maken. Ik zal de padellessen gaan verzorgen op maandag, dinsdag en woensdag, en collega Roel Meyers zal dat gaan doen op donderdag en zaterdag.

 

Roel_copy_copy.jpg

Mijn naam is Roel Meyers geboren te Eindhoven en woonachtig in Helmond. Ik ga de komende weken op donderdag en zaterdagochtend de padel les verzorgen. Ik zal in het kort iets over mezelf vertellen. Ik werk in de metaal sector en maak daar mooie rvs producten voor de voedings industrie en verpakkings industrie als lasser. Verder ben ik vanaf me 9de behoorlijk actief geweest in de voetbal wereld. Ben meteen begonnen met keepen en heb dit actief vol gehouden tot me 38ste. Vanaf m'n 17de tot 38ste heb ik in amateurvoetbal in 1ste elftallen gespeeld. In die periode heb ik ook nog in de zaal gespeeld op het hoogste niveau van Nederland. Na het stoppen als keeper zijnde heb ik bij diverse clubs de keeperstraining verzorgd zowel op het veld als in de zaal ongeveer 5 jaar in totaal. Tot 2 jaar geleden dat het toch begon te kriebelen om zelf toch echt weer iets actiefs aan sport te doen. Een vriend van mij stelde voor om eens bij Padel te komen kijken tot opdat moment had ik er echt werkelijk nooit van gehoord. Ik heb 15 min gekeken was niet geheel onder de indruk. Uiteindelijk 2 weken later toch een eerste introductie gemaakt en na 15 min spelen was ik geheel verkocht. Hierna ging alles in sneltreinvaart en ben ik helemaal gek van het spelletje padel geworden. Soms weleens 7 dagen in de week op de padelbaan of 2x op 1 dag. De interactie die je op de padelbaan hebt, de rally's inzicht en snelheid reactie en gebruik van de wanden echt super geweldig. Padel is een spel van alles wat harde zachte ballen overzicht rust houden en op juiste momenten druk geven aanvallen en weer verdedigen.Wordt er nog steeds alleen maar enthousiaster van. Sinds een half jaar ben ik in contact gekomen met Simonpadel en lijkt het met leuk en leerzaam om mensen te helpen met de begin punten van padel. Elkaar naar een hoger niveau helpen en hopelijk iedereen nog enthousiaster te krijgen voor de padelsport. Zie jullie allemaal snel op de padelbaan!!!

 

 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss