Login Form

Trainers

De padeltraining bij TOZ wordt per 1 juni 2022 verzorgd door SimonPADEL. Meer informatie over de trainingen en samenwerking is te vinden op de website van SimonPADEL.

Onze trainingen worden verzorgd door Sander, Jaime en Lisa, zij stellen zich kort aan jullie voor en verwelkomen jullie graag op onze padelbanen!

 

Afbeelding1.jpg

 Mijn naam is Sander Snels en ben 36 jaar. Ik speel sinds een aantal jaren padel, en verslaafd geraakt aan deze fantastische sport. Sinds een half jaar verzorg ik via SimonPADEL padel lessen & clinics. Ik zie het als een mooie uitdaging om samen met de andere trainer bij TOZ aan de slag te gaan, en er samen met de club en SimonPADEL iets moois van te maken. 

 

 Jaime Escanuela

 Jaime Escanuela begon zijn sportcarrière als tennisser en werd op 8-jarige leeftijd provinciaal tweede en een van de beste spelers in de regio Sevilla. Hij nam deel aan het Europese U12 tenniscircuit. Nadat hij in 2006 het tennis had verlaten en een minder succesvolle voetbalperiode achter de rug had, begon hij zijn carrière in de wereld van het padel en heeft inmiddels ruime ervaring als trainer en Coach.

 

 Afbeelding2.jpg

Mijn naam is Lisa Brosens, 22 jaar en woon is Oss. Net als jullie een grote passie voor padel en daarom geef ik naast mijn baan bij de KNLTB ook les. Bij de KNLTB werk ik op de ledenservice waarbij ik het eerst contact heb met spelers, verenigingen, trainers en veel meer!

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

 

 

Privacy beleid Tennisvereniging TOZ

Route

Hoogheuvelstraat 75
5349 AM Oss