Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 12

Totaal bezoekers: 191554

   

De vereniging, aangesloten bij de KNLTB telt momenteel ongeveer 750 leden en biedt zowel voor de recreatieve als competitiespelende leden een breed scala aan tennismogelijkheden.

Tennis voor allemaal
Om alle leden zoveel mogelijk aan te zetten tot onderling tennisspel, is er husselen voor senioren en junioren, de clubkampioenschappen voor senioren en junioren, een damesdag en een herendag, de dubbelcompetitie, en sinds de winterharde banen er zijn is er ook een wintercompetitie. Daarnaast is er veel animo voor de verschillende vormen van Bonds- en Districtscompetitie. Verder organiseert de vereniging nog een aantal open toernooien, zoals het Van Mun Advies Open toernooi en het KC-toernooi.

Ook voor de toekomst wil TOZ zich duidelijk profileren en manifesteren als een tennisvereniging, waar de wedstrijdsporters, de recreatieve tennissers, junioren en senioren volop aan hun trekken komen. Kortom: TOZ bruist van het leven gedurende het hele jaar!

Training
Senioren en junioren kunnen inschrijven voor trainingen, verzorgd door gediplomeerde tennisleraren. Volgens een verantwoorde trainingsopbouw wordt gewerkt voor beginnende (jeugd)leden tot aan de beste wedstrijdspelers van TOZ.

Wat TOZ tenslotte zo bijzonder maakt is de inzet van de vrijwilligers (zie commissies) en het feit dat geen onderscheid wordt gemaakt in jong of oud, in rangen, standen of sterkteverschillen. Iedereen telt even hard mee.

Missie
De missie van TOZ is een vereniging te zijn, waarin niet alleen de wedstrijdsport gestimuleerd wordt voor jong en oud, in wedstrijdvorm of recreatief, maar waar ook, onder het motto "met elkaar voor elkaar", door grote zelfwerkzaamheid en gedeelde verantwoordelijkheid een sfeer geschapen wordt, waarin het goed toeven is.

   

Advertenties  

   
Van Der Heijden Totaal Afbouw
   
   
   
© 2021  Tennisvereniging TOZ