Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 12

Totaal bezoekers: 191554

   

Bijlagen:
Bewaar het bestand commissieleden TOZ januari 2021.pdfCommissieleden TOZ 2021[Overzicht bestuur / commissieleden TOZ 2021]18 kB

Om alles in goede banen te leiden wordt er binnen TOZ gewerkt met een bestuur, wat ondersteund wordt door vele commissies (zie organigram).

Een tweetal commissies, zoals de parkbeheercommissie en 't servicepunt zijn het hele jaar actief. Voor het organiseren van toernooien en activiteiten zijn meerdere commissies actief, die hun zwaartepunt kennen rond de organisatie van de toernooien en activiteiten. Voor alle leden die zich vrijwillig inzetten voor de vereniging organiseert het bestuur eenmaal per jaar een commissiefeest om de leden te bedanken voor hun inzet.

Parkbeheercommissie
De parkbeheercommissie ziet een prachtig onderhouden park sinds jaar en dag als de kroon op haar werk. De commissieleden trekken gedurende het gehele jaar, letterlijk en figuurlijk, de kruiwagen. Het park wordt dan geschoond, gesnoeid, geverfd en geveegd. Ook het (klein) onderhoud aan het clubhuis ontsnapt niet aan de aandacht van de
parkbeheercommissie. Vele clubleden, groot en klein, helpen bij de werkzaamheden. De inwendige mens wordt op de werkdagen niet vergeten!

parkbeheer

’ t Servicepunt
Gastvrijheid is het belangrijkste speerpunt van onze commissie. Voor leden en gasten een ambiance creëren waarin je heerlijk kunt ontspannen is dan ook onze ambitie. Dit doen wij door middel van onze bar in ons clubhuis en smikkelhuisje.  TOZ  leden schenken de drankjes tijdens reguliere bardiensttijden van 19.30 tot 23.30 voor je in. Deze bardienst is verplicht voor onze leden zodat wij ten alle tijden onze bar kunnen openen. Tijdens het inschrijfweekend, die eenmaal per jaar gehouden wordt, schrijven leden zich in voor 2 keer een bardienst van 4 uur per keer. Hierbij kun je zelf een dag en dienst uitkiezen wanneer het jou uitkomt, ben je onverhoopt toch verhinderd? Dan zijn er genoeg leden die kunnen ruilen van dienst, je dient zelf te zorgen voor vervanging.

Op het tennispark staat ons smikkelhuisje waar we voor hapjes en maaltijden zorgen tijdens toernooien en competitie. Vindt je bardienst minder leuk? Dan is er een mogelijkheid om 2 smikkeldiensten van 4 uur te draaien in het smikkelhuis. Dit kun je kenbaar maken tijdens het inschrijfweekend.

Technische commissie
Deze groep regelt intern binnen TOZ de zaken die nodig zijn om de vele TOZ-teams mee te kunnen laten doen aan de competitie die wordt georganiseerd door de KNLTB. Het samenstellen van de teams, het reserveren van de noodzakelijke banen voor de teamtrainingen en het optreden als competitieleider tijdens de competitieweekenden regelt deze commissie.

Toernooicommissie
Zoals de naam aangeeft organiseert de toernooicommissie de grote toernooien onder auspicien van de KNLTB, zoals het KC-toernooi, en de clubkampioenschappen. Taken omvatten het
inschrijven van de deelnemers, het maken van de wedstrijdschema's en het plannen van de wedstrijden. Een aparte commissie organiseert het Van Mun Advies Open.

VMA2019

Van Mun Advies Open commissie

Bij TOZ wordt al vele jaren, meestal in week 13, een dubbel toernooi georganiseerd als voorbereiding op de competitie. Laatste jaren met als onderdelen DD, HD en GD tot en met klasse 5 met open inschrijving, in categorieën 6 t/m 8 spelen we met leeftijd 17+.

In 2019 wordt dit toernooi alweer voor de 19-e keer  gehouden, dit jaar is Van Mun Advies voor het 7-e jaar onze hoofdsponsor.

Voor Van Mun Advies waren onze sponsoren Koning Body Fashion(2008-2012), Briljant, Kooijman Juweliers (2005-2007)  en All Active Sport.

Ook KC tennis heeft als co-sponsor ons toernooi een aantal jaren financieel ondersteund.

In het verleden hadden we een zeer druk bezocht toernooi met een aantal keer zelfs meer dan 400 deelnemers. Het deelnemersaantal loopt de afgelopen jaren jammer genoeg wel wat terug, maar dat is een trend die bij alle toernooien te zien is.

In 2019 wordt ook voor het eerst Padel gespeeld tijdens ons toernooi, we hopen dat dit ook een succes is .

Dat ons toernooi al jaren een succes is danken we niet alleen aan de deelnemers maar ook aan de  vrijwilligers van diverse commissies bij TOZ voor hun bijdrage aan het welslagen van ons toernooi.

De Van Mun Advies commissie

Angelique, Patricia, Johanna, Nicole, Henk en Wilma

Husselcommissie
husselcommissie
Op dinsdagavond is er vanaf 19:30 uur de mogelijkheid om mee te doen met de hussel.
De bondspasjes van de deelnemers worden gehusseld en de namen van de leden worden door de husselcommissie opgenoemd zodat men weet tegen wie en op welke baan je moet spelen.
Elk half uur wordt er gefloten en wordt er opnieuw gehusseld.
Je kunt beginnen en stoppen na elke nieuwe ronde.
De hussel is ideaal voor nieuwe leden om nieuwe mensen te leren kennen.

Dubbelcommissie
Dubbelcommissie

Overig
Het gaat te ver om in detail in te gaan op alle commissies, maar de inzet van commissies voor de husselcompetitie, de dubbelcompetitie, de interne winter competitie en de dames- en herendag, de inzet voor de activiteiten voor de jeugd, voor de trainingen voor senioren en
junioren, en voor de aankleding van het clubhuis, de automatisering, het clubblad en de postbezorging maakt TOZ de vereniging die het wil zijn: een bruisende vereniging voor jong en oud.

   

Advertenties  

   
Begra
   
   
   
© 2021  Tennisvereniging TOZ