Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 14

Totaal bezoekers: 191556

   

 

Jeroen ReijnenJeroen Reijnen zullen de meesten van jullie wel kennen, want Jeroen is een TOZ–speler pur sang en speelt al vanaf zijn 6e bij TOZ. Hier is zijn passie voor tennis begonnen en hij heeft er nu zelfs zijn way of living van gemaakt. Waar een jeugdopleiding bij TOZ al niet toe kan leiden! Jeroen heeft Sportmanagement gestudeerd op het CIOS, waarna hij zich verder heeft ontwikkeld als tennisleraar en skileraar. Jeroen speelt bij TOZ in het 1e herenteam en heeft vele jaren in het WiTS Stedenteam Eredivisie gespeeld.

 

Jeroen is van maandag tot en met vrijdag op de baan bij TOZ te vinden om zijn passie en expertise te delen met de spelers.

 B-Licentie & Padel

 

Bart BeksBart Beks is 45 jaar en is geboren in Nuenen. Bart is op zijn 12e begonnen met tennis en werd, zeker in zijn studietijd steeds fanatieker en beter. Toen Bart in Tilburg Econometrie studeerde, werd hij al snel 2-speler en vlak voor zijn afstuderen ging hij internationaal spelen, om te zien waar zijn grens lag. Die lag voor Bart bij 600 ATP in de singel en 170 ATP in de dubbel. Daarna is hij meteen het vak van tenniscoach ingerold. Bart heeft 3 jaar Indy de Vroome begeleid en daarna een Russische topjunior gedurende 3 jaar. De hoogtepunten in zijn eigen carrière zijn 3 NK-Finales en 1 keer NK-dubbel met Paul Kosten. Daarnaast is Bart Wereldkampioen in 2014 geworden in de USA singel en dubbel 40+. Zijn studie heeft hij nooit meer afgemaakt, maar daar heeft hij absoluut geen spijt van aangezien tennis echt zijn passie is. Bart staat momenteel nummer 1 van de wereld bij de heren 45+.

 C-Licentie & Padel

 

Jeroen Reijnen: 06-11474777  Mail: 
Bart Beks: 06- 50248628 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

Advertenties  

   
Kusters metaal
   
   
   
© 2021  Tennisvereniging TOZ