Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 0

Totaal bezoekers: 160030

   

De trainingen bij TOZ worden net als vorig jaar verzorgd door WiTS Tennis.

Wij hebben een team van trainers dat de tennistrainingen en de communicatie verzorgt. De trainers stellen zich ook kort voor.

Trainingen:

  • Bart Beks
  • Jeroen Reijnen

Communicatie:

  • Jeroen Reijnen 
  • Patrick Hermans

Voor meer informatie over de trainingen kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Bart BeksBart is 42 jaar en is geboren in Nuenen. Hij is op zijn 12e begonnen met tennis en werd, zeker in zijn studietijd steeds fanatieker en beter. Toen hij in Tilburg Econometrie studeerde werd hij al snel 2-speler en vlak voor zijn afstuderen ging hij internationaal spelen, om te zien waar zijn grens lag. Die lag voor hem bij 600 ATP in de singel en 170 ATP in de dubbel. Daarna is hij meteen het vak van tenniscoach ingerold. Hij heeft 3 jaar Indy de Vroome begeleid en daarna een Russische topjunior gedurende 3 jaar. De hoogtepunten in zijn eigen carrière zijn 3 NK-Finales en 1 keer NK dubbel met Paul Kosten. Daarnaast is hij Wereldkampioen in 2014 geworden in de USA singel en dubbel 40+. Zijn studie heeft hij nooit meer afgemaakt, maar daar heeft hij absoluut geen spijt van aangezien tennis echt zijn passie is. Hij zal 3 dagen zijn kennis en expertise delen in de trainingen.

 

 

 

 

Jeroen ReijnenJeroen Reijnen zullen de meesten van jullie wel kennen, want hij is een TOZ–speler pur sang. Hij speelt al vanaf de jeugd bij TOZ, daar is zijn passie voor tennis begonnen en hij heeft er nu zelfs zijn way of living van gemaakt. Waar een jeugdopleiding bij TOZ al niet toe kan leiden! Hij studeert momenteel aan het CIOS, waar hij de richtingen Sport Management en Tennis aan het afronden is. Jeroen speelt op zaterdag in het 1e herenteam en op zondag in het 2e mix team. Hij heeft vele jaren in het WiTS Stedenteam gespeeld en is gewoon helemaal gek van tennis.

 

 

 

 

 

 

Het frisse trainersduo heeft er veel zin in. De koers voor het komend jaar is bepaald en de lijnen zijn uitgewerkt in de trainingsprogramma’s.  

Tot op de baan!

   

Advertenties  

   
GasLicht.com
   
   
   
© 2019  Tennisvereniging TOZ