Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 12

Totaal bezoekers: 191554

   

Trainingsvormen

 

Training senioren Tennis Op Proef (TOP) Dit zijn 15 proeflessen (half seizoen) en is voor senioren (17+) die kennis willen maken met tennis en TOZ. Deze senioren hebben afgelopen seizoen nog geen lessen gevolgd bij TOZ en zijn nog geen lid. TOZ zorgt voor een racket. Ken je nog mensen die tennis ook eens uit willen proberen? Informeer ze over deze mogelijkheid bij TOZ! Lidmaatschap is voor het volgen van deze lessen niet vereist, maar uiteraard wel mogelijk. Als je lid bent van TOZ mag je onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten op het tennispark. Je wordt dan ook lid van de KNLTB en dan kun je in heel Nederland toernooien en competities spelen.

Training senioren recreatief Bij deze vorm train je gedurende 15 weken (half seizoen) 1 uur per week. Het is mogelijk je hiervoor individueel of met een groep in te schrijven. Na 15 weken is er de mogelijkheid je opnieuw in te schrijven voor opnieuw 15 weken. Competitiebijdrage zal apart in rekening worden gebracht.

Training senioren selectie Deze vorm van training is bedoeld voor senioren die  meer uit hun tennis willen halen. Bij deze vorm train je 34 weken, 1 of 2x 1,5 uur per week. Ook ben je verplicht om deel te nemen aan de competitie in het najaar en in het voorjaar. Competitiebijdrage zal apart in rekening worden gebracht.

 

Pakket

TOP            

Recreatief     

Selectie 1x

Selectie 2x 

Tennistraining (minuten)

60

60

90

90

Trainingen per week

1

1

1

2

Aantal weken

15

15

34

34

Bedrag

€ 135

€ 135

€ 310

€ 520

 

Voorwaarden waaronder trainingen gevolgd kunnen worden bij TOZ
1.     Betaling uitsluitend mogelijk door middel van een door u af te geven machtiging tot automatische incasso van het lesgeld.
2.     Zowel de lestijden, de lesperiode als de groepssamenstelling worden door de trainer vastgesteld. Er wordt rekening gehouden met voorkeuren, maar deze worden niet gegarandeerd.
3.     Door uw inschrijving verplicht u zich tot afname van het aangegeven aantal lessen binnen de afgesproken lesperiode. Deze verplichting vangt aan op het moment dat de inschrijver en de trainer de duur en de aanvang van de lessen zijn overeengekomen, maar uiterlijk bij aanvang van de eerste les.
4.     De tennis- en padellessen worden uitsluitend gegeven op de banen van TOZ.
5.     De trainer neemt, op basis van de weersomstandigheden, een beslissing met betrekking tot de voortgang van de les. Uitgevallen lessen worden in overleg met de trainer op een ander tijdstip ingehaald. Er zit een maximum aan de inhaallessen, er worden maximaal 2 lessen ingehaald.
6.     Bij verhindering van de trainer zal deze u hiervan vooraf telefonisch op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien u zelf verhinderd bent, ongeacht de reden, hebt u géén recht om deze les ingehaald te krijgen, evenmin zal deze les op een andere wijze verrekend worden. Uitzondering hierop vormt de situatie zoals beschreven onder punt 7.
7.     In geval van ziekte of blessure zijn de eerste 4 weken waarin geen training kan worden gevolgd voor eigen risico. Gedurende deze periode geldt geen recht op inhalen van lessen. Duurt de ziekte of blessure langer dan deze periode dan kan de Technische Commissie besluiten om over te gaan tot restitutie van lesgelden of de mogelijkheid bieden om de resterende lessen op een ander tijdstip alsnog te volgen. Let wel, de eerste 4 weken zijn te allen tijde voor risico van de leerling. Om in aanmerking te komen voor restitutie, moet de ziekte of blessure binnen 4 weken na het ontstaan ervan schriftelijk zijn gemeld bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
8.     Uitsluitend volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren worden in behandeling genomen. Bij online inschrijving is een handtekening niet vereist.
9.     Aanvullende vragen kunt u stellen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Velden met een * zijn verplicht

Powered by BreezingForms

 

Aanvullende informatie selectie Senioren

 

Training
Er wordt verwacht dat je 2x per week aanwezig bent op de training. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat je daadwerkelijk deelneemt aan de training en alleen in geval van nood afzegt.

Competitie
Deelname aan de KNLTB voorjaarscompetitie is verplicht. De data waarop deze competities gespeeld worden zijn te vinden op de website van de KNLTB. Noteer deze data s.v.p. alvast in uw agenda. 
Afhankelijk van leeftijd en speelsterkte wordt je ingedeeld in een team op zondag. De teams worden samengesteld en enkele weken voor aanvang van de betreffende competitie bekendgemaakt door de Technische Commissie en trainers.
 
Kleding
Senioren die deelnemen aan de selectie van TOZ worden geacht tijdens het spelen van competitiewedstrijden en toernooiwedstrijden het wedstrijdtenue van TOZ te dragen.


Toernooien 
Er wordt verwacht dat je deelneemt aan de door TOZ georganiseerde toernooien evenals een minimum van drie externe toernooien. Daarnaast is deelname aan de clubkampioenschappen verplicht.
 
Wij vertrouwen erop u op deze manier voldoende te hebben geïnformeerd over de meest belangrijke zaken die samenhangen met deelname aan de selectie van TOZ. Mochten er toch nog vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met de Technische Commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   

Advertenties  

   
vivenics
   
   
   
© 2021  Tennisvereniging TOZ