Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 12

Totaal bezoekers: 191554

   

Welkom op de Trainingspagina van TOZ. 

Op deze pagina en subpagina's vindt u alle informatie over onze tennis- en padel-trainingen voor zowel jeugd als senioren.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze pagina's dan kunt u contact opnemen met TOZ via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met onze trainers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook voor het seizoen van 2019 – 2020 kunnen wij mededelen dat zowel Bart als Jeroen de trainingen weer zullen gaan verzorgen. Wij, als TOZ, vinden het fijn dat we de huidige situatie met de trainers kunnen behouden en hopen jullie weer te kunnen verwelkomen op de trainingsbanen voor het nieuwe seizoen.

Tot en met vrijdag 21 augustus kan er ingeschreven worden voor de trainingen van komend seizoen, welke van start zullen gaan in de week van 31 augustus of 7 September (Afhankelijk van de gekozen trainingsvorm).

Voor de trainingen die het hele seizoen doorlopen is het van belang dat je rekening houdt met deze deadline. Voor de trainingsgroepen die starten in februari of maart 2020 kan ook na augustus ingeschreven worden.

De inschrijvingen voor de trainingen verlopen sinds een aantal jaar geheel via de site. Door in het menu onder Training voor Jeugd, Senioren of Padel te kiezen komt u op de pagina waar de trainingsvoorwaarden toegelicht worden. U vindt hier informatie over de trainingstijden, dagen en de bijbehorende kosten. Vervolgens kunt u zich digitaal inschrijven middels het formulier.

 

   

Advertenties  

   
Kusters metaal
   
   
   
© 2021  Tennisvereniging TOZ