Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 41

Totaal bezoekers: 148779

   

Welkom op de Trainingspagina van TOZ. 

Op deze pagina vindt u alle informatie over onze tennistrainingen. Voor meer informatie over onze Padeltrainingen verwijzen wij u naar Padel Training en Kennismaken met Padel.

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze pagina dan kunt u contact opnemen met TOZ via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met onze trainers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook voor het seizoen van 2018 – 2019 kunnen wij mededelen dat zowel Bart als Jeroen de trainingen weer zullen gaan verzorgen. Wij, als TOZ, vinden het fijn dat we de huidige situatie met de trainers kunnen behouden en hopen jullie weer te kunnen verwelkomen op de trainingsbanen voor het nieuwe seizoen.

Tot en met zondag 12 augustus kan er ingeschreven worden voor de trainingen van komend seizoen, welke van start zullen gaan in de week van 3 september. En voor de senioren TOP lessen in de week van 17 september.

Voor de trainingen die het hele seizoen doorlopen is het van belang dat je rekening houdt met deze deadline. Voor de trainingsgroepen die starten in februari of maart 2019 kan ook na 12 augustus ingeschreven worden.

De inschrijvingen voor de trainingen verlopen sinds een aantal jaar geheel via de site. Door op de link te klikken die bij de trainingsvorm van uw keuze past komt u op de pagina waar de trainingsvoorwaarden toegelicht worden. U vindt hier informatie over de trainingstijden, dagen en de bijbehorende kosten. Vervolgens kunt u zich digitaal inschrijven. Hieronder volgt kort welke mogelijkheden wij aan u bieden.


Trainingsvormen

  1. Inschrijven Tennis Op Proef Jeugd; Dit zijn 10 proeflessen en is voor kinderen die kennis willen maken met tennis en TOZ. Deze kinderen hebben afgelopen seizoen nog geen lessen gevolgd bij TOZ. Ken je dus nog kinderen (broertjes/zusjes, neefjes/nichtjes, vriendjes/vriendinnetjes, etc.) die tennis ook een keer willen proberen? Informeer ze over deze mogelijkheid bij TOZ! Lidmaatschap is bij het volgen van de lessen niet vereist, maar uiteraard wel mogelijk. Middels lidmaatschap kan ten alle tijden gebruik gemaakt worden van het tennispark, kan je in heel Nederland toernooien en competities spelen.
  2. Inschrijven Tennis Op Proef Senioren; Dit zijn 10 proeflessen en is voor senioren (17+) die kennis willen maken met tennis en TOZ. Deze senioren hebben afgelopen seizoen nog geen lessen gevolgd bij TOZ. Ken je nog mensen die tennis ook eens uit willen proberen? Informeer ze over deze mogelijkheid bij TOZ! Lidmaatschap is bij het volgen van deze lessen niet vereist, maar uiteraard wel mogelijk. Middels lidmaatschap kan ten alle tijden gebruik gemaakt worden van het tennispark, kan je in heel Nederland toernooien en competities spelen.
  3. Inschrijven training jeugd recreatief; Binnen deze soort training wordt er onderscheidt gemaakt tussen 3 varianten, namelijk: Slagvaardigheid, recreatief 1x training p/w en recreatief 2x training p/w. Kinderen die afgelopen periode Tennis Op Proef lessen gevolgd hebben komen in aanmerking voor slagvaardigheidslessen. Om de kinderen de kans te geven zich verder te oriënteren en niet direct vast te leggen voor een heel seizoen, kunnen deze kinderen zich inschrijven voor 15 weken slagvaardigheidstraining (half seizoen). Na deze 15 weken is er de mogelijkheid om opnieuw in te schrijven voor 15 weken. Daarnaast heb je recreatief 1x of 2x training p/w. Dit is voor alle jeugd die al langer dan een jaar trainen. Je schrijft je hierbij in voor 30 weken training, waarbij je 1 of 2 keer een uur in de week komt trainen. Lidmaatschap is voor alle 3 de varianten vereist.
  4. Inschrijven training jeugd (voor)selectie; Deze vorm van training is bedoeld voor spelers die net wat meer uit hun tennis willen halen dan gemiddeld. Hierbij train je 2x per week 1 of 1,5 uur en volg je daarnaast 1x per week conditie/coördinatietraining (45 min.). Spelers die in aanmerking komen voor selectietennis hebben een mail van ons ontvangen. Heb je geen mail ontvangen maar wil je wel graag in aanmerking komen, laat het ons weten zodat wij naar de mogelijkheden kunnen kijken. Lidmaatschap is voor selectietennis vereist.
  5. Inschrijven training senioren; Binnen deze vorm van training wordt er een onderscheidt gemaakt in 3 varianten, namelijk; 5 weken 1 uur teamtraining, 15 weken 1 uur training en 30 weken 1,5 uur training. De eerste vorm, Teamtraining, wordt aangeboden voor competitieteams ter voorbereiding op de winter- en voorjaarscompetitie. Deze training duurt 5 weken en er zal 1 uur in de week getraind worden. Verder is het mogelijk om voor een half jaar (15 weken) in te schrijven, waarbij je 1 uur per week kunt trainen of in te schrijven voor een heel seizoen (30 weken), waarbij je 1,5 uur kunt trainen p/w.

 

 

Inschrijfformulier


Inschrijven Tennis op Proef jeugd
Inschrijven Tennis op Proef senioren
Inschrijven training jeugd recreatief
Inschrijven training jeugd (voor)selectie
Inschrijven training senioren


Trainingen seizoen 2018-2019

De trainingen bij TOZ worden net als vorig jaar verzorgd door WiTS Tennis.

Wij hebben een team van trainers dat de tennistrainingen en de communicatie verzorgt. De trainers stellen zich ook kort voor.

Trainingen:

 

  • Bart Beks
  • Jeroen Reijnen

 

Communicatie:

 

  • Jeroen Reijnen 
  • Elke van Schijndel

 

 

Voor meer informatie over de trainingen kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Bart BeksBart is 42 jaar en is geboren in Nuenen. Hij is op zijn 12e begonnen met tennis en werd, zeker in zijn studietijd steeds fanatieker en beter. Toen hij in Tilburg Econometrie studeerde werd hij al snel 2-speler en vlak voor zijn afstuderen ging hij internationaal spelen, om te zien waar zijn grens lag. Die lag voor hem bij 600 ATP in de singel en 170 ATP in de dubbel. Daarna is hij meteen het vak van tenniscoach ingerold. Hij heeft 3 jaar Indy de Vroome begeleid en daarna een Russische topjunior gedurende 3 jaar. De hoogtepunten in zijn eigen carrière zijn 3 NK-Finales en 1 keer NK dubbel met Paul Kosten. Daarnaast is hij Wereldkampioen in 2014 geworden in de USA singel en dubbel 40+. Zijn studie heeft hij nooit meer afgemaakt, maar daar heeft hij absoluut geen spijt van aangezien tennis echt zijn passie is. Hij zal 3 dagen zijn kennis en expertise delen in de trainingen.

 

 

 


Jeroen ReijnenJeroen Reijnen zullen de meesten van jullie wel kennen, want hij is eenTOZ–speler pur sang. Hij speelt al vanaf de jeugd bij TOZ, daar is zijn passie voor tennis begonnen en hij heeft er nu zelfs zijn way of living van gemaakt. Waar een jeugdopleiding bij TOZ al niet toe kan leiden! Hij studeert momenteel aan het CIOS, waar hij de richtingen Sport Management en Tennis aan het afronden is. Jeroen speelt op zaterdag in het 1e herenteam en op zondag in het 2e mix team. Hij heeft vele jaren in het WiTS Stedenteam gespeeld en is gewoon helemaal gek van tennis.

Het frisse trainersduo heeft er veel zin in. De koers voor het komend jaar is bepaald en de lijnen zijn uitgewerkt in de trainingsprogramma’s.  

Tot op de baan!

 

   

Advertenties  

   
Van Der Heijden Totaal Afbouw
   
   
   
© 2019  Tennisvereniging TOZ