Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 44

Totaal bezoekers: 155702

   

Het hele jaar door worden er bij TOZ
activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Er is een programma voor de jongere (± 5 jr) en voor de oudere (± 18 jr) jeugd, waarbij de Jeugdcommissie van TOZ voor begeleiding zorgt op en om de banen van het park. Om uit te vinden of je tennis leuk vindt, kun je beginnen met: Tennis Op Proef (TOP). Je krijgt dan 10 tennislessen voor een bedrag van 50 Euro, inclusief een bruikleenracket. Je hoeft dus zelf nog niets te kopen en bovendien ook niet meteen lid te worden. Hierbij de link naar het inschrijfformulier voor TOP: klik hier

TOZ-clinicJeugd

Training
TOZ maakt gebruik van gediplomeerde trainers (WiTS Tennisschool Uden) waarmee we willen bereiken dat er aan een verantwoorde trainingsopbouw wordt gewerkt van beginnende jeugdleden tot aan de beste wedstrijdspelers van TOZ.
Voor de kleinsten is er een bal- en slagvaardigheidstest. Wanneer je deze twee
diploma’s hebt, kun je al redelijk tennissen. Hierna volgt het minitennisdiploma, waarna je kans maakt geselecteerd te worden voor de competitie. Hiervoor worden zogenaamde voorspeeldagen georganiseerd. De beste spelers, of spelers met veel potentie, brengen wij onder in een selectieplan.
Ook wanneer je nog niet in aanmerking komt voor de selectie, kun je bij TOZ in recreatieve jeugdgroepen verder werken aan je tennisvaardigheid. Kortom voor alle doelgroepen met hun eigen motivaties is er de mogelijkheid om het hele jaar aan trainingen deel te nemen. Daarnaast kun je zo vaak je maar wilt komen tennissen op ons park.

Recreatie
Activiteiten met een recreatief karakter bij TOZ waaraan je kan meedoen zijn o.a. het ouder/kind toernooi, het Vroege Vogeltoernooi, waarbij je een nachtje op het park blijft kamperen, het vriendje/vriendinnetje toernooi, waarbij je dus iemand mee mag nemen, en een avondtoernooi.

De trainers van WiTS verzorgen ook regelmatig een clinic waaraan je mee kunt doen, heel leerzaam en erg leuk. Ook wordt vanuit de trainers jaarlijks een “Parents meets Trainers Day” georganiseerd.

Competitie
Het competitieve karakter zoeken wij in de jeugdcompetitie en de clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen worden jaarlijks gehouden, de laatste jaren in combinatie met de senioren. Het is dan een gezellige drukte bij TOZ, ouders en kinderen die gezamenlijk deelnemen aan deze kampioenschappen. De jeugdcompetitie bestaat uit een winter- en
voorjaarscompetitie, beide georganiseerd vanuit de KNLTB. Je kunt ook gekozen worden voor Het Stedenteam. Dit is een competitie tussen plaatsen uit de omliggende omgeving. 

Open Osse Jeugd
De Open Osse Jeugd tenniskampioenschappen is een officieel KNLTB toernooi.
Als K4 toernooi heeft het een prestatief karakter, waarvoor jeugd uit heel Nederland zich inschrijft. Voor TOZ is het belangrijk dat deze kampioenschappen jaarlijks georganiseerd worden. In 2012 wordt het een jubileum editie, want dan wordt het voor de 50ste keer georganiseerd!

Heb je interesse gekregen??? Ga naar de website van TOZ en onder het tabje contact staat het inschrijfformulier waarmee je je kunt aanmelden.

We hopen je snel te mogen begroeten bij Tennisvereniging TOZ.

   

Advertenties  

   
vivenics
   
   
   
© 2019  Tennisvereniging TOZ