Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 12

Totaal bezoekers: 191554

   

Het hele jaar door worden er bij TOZ
activiteiten voor de jeugd georganiseerd, waarbij de Jeugdcommissie van TOZ voor begeleiding zorgt op en om de banen van het park. Om uit te vinden of je tennis leuk vindt, kun je beginnen met: Tennis Op Proef (TOP). Je krijgt dan tennislessen inclusief een bruikleenracket. Je hoeft dus zelf nog niets te kopen en bovendien ook niet meteen lid te worden. Hierbij de link naar het inschrijfformulier voor TOP: klik hier

TOZ-clinicJeugd

Training
TOZ maakt gebruik van gediplomeerde trainers (WiTS Tennisschool Uden) waarmee we willen bereiken dat er aan een verantwoorde trainingsopbouw wordt gewerkt van beginnende jeugdleden tot aan de beste wedstrijdspelers van TOZ.
Voor de kleinsten is er een bal- en slagvaardigheidstest. Wanneer je deze twee
diploma’s hebt, kun je al redelijk tennissen. Hierna volgt het minitennisdiploma, waarna je kans maakt geselecteerd te worden voor de competitie. De beste spelers, of spelers met veel potentie, brengen wij onder in een selectieplan.
Ook wanneer je nog niet in aanmerking komt voor de selectie, kun je bij TOZ in recreatieve jeugdgroepen verder werken aan je tennisvaardigheid. Kortom voor alle doelgroepen met hun eigen motivaties is er de mogelijkheid om het hele jaar aan trainingen deel te nemen. Daarnaast kun je zo vaak je maar wilt komen tennissen op ons park.

Recreatie
Activiteiten met een recreatief karakter bij TOZ voor alle jeugdleden zijn o.a. Glow, F-day en ouder-kindtoernooi.

De trainers van WiTS verzorgen ook regelmatig een clinic waaraan je mee kunt doen, heel leerzaam en erg leuk. Ook wordt vanuit de trainers jaarlijks een “Parents meets Trainers Day” georganiseerd.

Competitie
Het competitieve karakter zoeken wij in de jeugdcompetitie en de clubkampioenschappen. De clubkampioenschappen worden jaarlijks gehouden, de laatste jaren in combinatie met de senioren. Het is dan een gezellige drukte bij TOZ, ouders en kinderen die gezamenlijk deelnemen aan deze kampioenschappen. De jeugdcompetitie bestaat uit een voor- en najaarscompetitie, beide georganiseerd vanuit de KNLTB. Als afsluiting van de competitie wordt er vaak een pizzaparty of iets anders gezelligs georganiseerd. Je kunt ook gekozen worden voor Het Stedenteam. Dit is een competitie tussen plaatsen uit de omliggende omgeving.

Open Osse Jeugd

In de herfstvakantie wordt er een open jeugdtoernooi bij TOZ georganiseerd. Hieraan kunnen zowel selectie als recreatieve jeugdleden van TOZ en daarbuiten deelnemen. De WiTS tennisschool organiseert die week ook een tenniskamp. Verder bestaat er de mogelijkheid om zelf of met een partner in te schrijven voor open jeugdtoernooien bij andere clubs.


Heb je interesse gekregen???
Klik hier voor inschrijven via formulier of hier om via online inschrijfformulier in te schrijven en lid te worden van TOZ.

We hopen je snel te mogen begroeten bij Tennisvereniging TOZ.

   

Advertenties  

   
Van Mun Advies
   
   
   
© 2021  Tennisvereniging TOZ