Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 12

Totaal bezoekers: 191554

   

Tennisvereniging TOZ heeft weer een sponsorcommissie! Henk Gruntjes, Reggy Leijdelmeijer, Dennis Welten en Cor van der Tas gaan proberen zo veel mogelijk ondernemers er van te overtuigen dat er wel degelijk een win-win situatie ontstaat bij sponsoring van TOZ.

Inmiddels is er een sponsorplan opgesteld en door het bestuur goedgekeurd. Dankzij Van Zandvoort & Lauwen Advocaten zijn ook de contracten juridisch in orde. Met de sponsors wordt een band opgebouwd om ze zo lang mogelijk voor de club te bewaren. Dat betekent dat veel aandacht wordt besteed aan hoe de sponsor in beeld wordt gebracht. Met een uniforme uitstraling van de sponsorborden wordt rust gecreëerd rond de banen en de uitstraling van ons park verhoogd.

De komende tijd ligt de focus op sponsoring van de tennisbanen zelf. Er is een aantal standaard pakketten opgesteld waaruit sponsors een keuze kunnen maken. Dit sponsorplan is te downloaden vanaf de site. Het plan wordt in eerste instantie aan de bestaande sponsors voorgelegd, direct daarna zullen ook andere potentiële sponsors worden benaderd.

Een van de onderdelen van dit plan is de TOZ-sponsorclub. Door samen te werken met andere sponsorclubs, bijvoorbeeld van FC Oss, wordt de leden een aantal leuke en interessante mogelijkheden geboden om te netwerken in een ontspannen en sportieve omgeving.

Wil je meer weten over sponsoring van TOZ mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Sponsor worden? 
In ons sponsorplan vindt u een overzicht van de mogelijkheden die wij standaard te bieden hebben.
Heeft u vragen, wilt u contact over andere vormen van sponsoring, of wilt u een afspraak maken?
Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   

   

Advertenties  

   
Van Der Heijden Totaal Afbouw
   
   
   
© 2021  Tennisvereniging TOZ