Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 40

Totaal bezoekers: 148778

   

Padel op Proef

Padel op Proef is een eerste kennismaking met de snelst groeiende sport in Nederland. De sport bevat elementen uit squash, zoals het gebruik van de wanden, en uit de tennissport. Het is echt een combinatie van tennis en squash en brengt het beste van beide sporten samen.

Padel is snel, sociaal, dynamisch en tactisch. Het wordt altijd in dubbelvorm gespeeld, lange rally’s zijn niet ongewoon en maken dat het spelletje geschikt is voor jong en oud.

De sport is gemakkelijker aan te leren dan tennis omdat het minder technische vaardigheden en fysieke kracht vereist. Na een uurtje zijn de meeste mensen al in staat een leuke bal te slaan.

Vanaf augustus 2018 is TOZ de eerste vereniging in de regio Oss die deze sport aanbiedt!

Wij willen iedereen, leden en niet-leden, de mogelijkheid bieden om kennis te maken met deze sport. Onze Padel op Proef lessen zijn uitermate geschikt voor senioren die van deze nieuwe sport willen proeven. In deze lessen gaat vooral om het aanleren van balvaardigheid, zoals het slaan van een forehand, een backhand, de service en het gebruik van de wanden tijdens het spel.

We bieden deze lessen twee- tot driemaal per jaar aan, startend met een eerste cyclus in september 2018. De lessen worden verzorgd door WiTS Tennis.

  • 8 lessen van 1 uur voor € 95 per deelnemer
  • Lessen zijn alleen op Dinsdag en Vrijdag
  • Groepsgrootte minimaal 4 personen, maximaal 5 personen
  • Lidmaatschap TOZ niet vereist
  • Materiaal (racket en ballen) worden door TOZ verzorgd
  • Trainingen vinden in principe plaats in de avonden, in overleg mogelijk ook op weekenddagen en/of andere momenten

Als u geen lid bent bij TOZ betaald u naast de kosten voor de lessen een borg van € 17,= voor het ter beschikking stellen van een ‘druppel’. Hiermee heeft u toegang tot ons park. Deze borg wordt automatisch teruggestort op uw rekening na inleveren van de druppel, in de daarvoor bestemde koker in de hal van het clubhuis, aan het einde van de cursus.

Bij deelname aan Padel op Proef (POP) dient u rekening te houden met een aantal voorwaarden. Als u zich inschrijft voor onze trainingen dan gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.

 

Voorwaarden waaronder POP lessen gevolgd kunnen worden bij TOZ
1.     Betaling uitsluitend mogelijk door middel van een door u af te geven machtiging tot automatische incasso van het lesgeld.
2.     Lestijden en lesperiode alsmede de groepssamenstelling worden door de trainer vastgesteld. Er wordt rekening gehouden met preferentie, maar deze worden niet gegarandeerd.
3.     Door uw inschrijving verplicht u zich tot afname van het aangegeven aantal lessen binnen de afgesproken lesperiode. Deze verplichting vangt aan op het moment dat de inschrijver en de trainer de duur en de aanvang van de lessen zijn overeengekomen, maar uiterlijk bij aanvang van de eerste les.
4.     De padellessen worden uitsluitend gegeven op de padelbanen van TOZ.
5.     De trainer neemt, op basis van de weersomstandigheden, een beslissing met betrekking tot de voortgang van de les. Uitgevallen lessen worden in overleg met de trainer op een ander tijdstip ingehaald. Er zit een maximum aan de inhaallessen, er worden maximaal 2 lessen ingehaald.
6.     Bij verhindering van de trainer zal deze u hiervan vooraf telefonisch op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien u zelf verhinderd bent, ongeacht de reden, hebt u géén recht om deze les ingehaald te krijgen, evenmin zal deze les op een andere wijze verrekend worden. Uitzondering hierop vormt de situatie zoals beschreven onder punt 7.
7.     In geval van ziekte of blessure zijn de eerste 4 weken waarin geen training kan worden gevolgd voor eigen risico. Gedurende deze periode geldt geen recht op inhalen van lessen. Duurt de ziekte of blessure langer dan deze periode dan kan de Technische Commissie besluiten om over te gaan tot restitutie van lesgelden of de mogelijkheid bieden om de resterende lessen op een ander tijdstip alsnog te volgen. Om in aanmerking te komen voor restitutie moet de ziekte of blessure binnen 4 weken na het ontstaan schriftelijk zijn gemeld bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
8.     Uitsluitend volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren worden in behandeling genomen. Bij online inschrijving is een handtekening niet vereist.

9.     U kunt eenmaling onze Padel op Proef lessen volgen. Wilt u verder met Padel Training bij TOZ dan kunt u zich inschrijven voor onze reguliere Padel Trainingen. Hiervoor dient u lid te worden bij TOZ.

10.     Aanvullende vragen kunt u stellen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

11.     Als u zich inschrijft voor deze training geeft u toestemming om uw gegevens op te slaan gedurende de trainingscyclus en te delen met derden indien dit tennis en/of padel gerelateerd is. Daarnaast geeft u toestemming voor het maken en plaatsen van foto’s op onze website en social media. Indien u niet op de foto wilt, dient u dit aan te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om in te schrijven voor Padel op Proef

 

Try-out Sports Oss

Try-out Sports wordt al jaren georganiseerd door het Sport Expertise Centrum (SEC) in samenwerking met verenigingen en andere sportaanbieders. Vroeger werd dit project ‘schoolsport’ genoemd.

Je kunt bij Try-out Sports op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met verschillende sporten. We bieden als vereniging al jaren de mogelijkheid om via Try-out Sports een cursus tennis te volgen. Dit schooljaar zullen wij naast tennis ook een cursus Padel aanbieden. Deze cursus zal in het voorjaar van 2019 worden aangeboden.

Wij zorgen voor het materiaal (racket en ballen), jullie voor het plezier!

Wij hopen op jullie inschrijvingen via het SEC! Meer informatie zal via de site van SEC volgen na de zomervakantie.

   

Advertenties  

   
Begra
   
   
   
© 2019  Tennisvereniging TOZ