Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 12

Totaal bezoekers: 191554

   

Instructie Verantwoord Alcohol schenken  (IVA)

Met ingang van 1 januari 2014 is de wetgeving m.b.t. alcohol gebruik (Drank- en Horecawet) weer verder aangescherpt. Zo mag er bijvoorbeeld alleen nog alcohol geschonken worden aan personen van 18 jaar en ouder. Daarnaast is het verplicht dat er altijd iemand aanwezig is die de instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)  heeft gevolgd. Deze cursus helpt je om op een verantwoorde wijze alcohol te schenken tijdens een bardienst.

Als vereniging hadden we deze cursus tot nu toe nog niet verplicht gesteld om een bardienst te mogen draaien. Maar ook aan deze wettelijke vereiste zullen wij als club moeten gaan voldoen.

Het kost je ook maar ongeveer een uurtje. Een goed gevulde ordner met certificaten werkt bij een eventuele controle zeker in ons voordeel. Ga voor de online cursus naar www.nocnsf.nl/iva en vul het certificaat in.

Geef bij e-mailadres voor de barverantwoordelijke Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in en bij naam barverantwoordelijke "servicepunt TOZ". Wij zorgen dat jouw certificaat in de ordner in de bar Komt.

Vast super bedankt voor je medewerking.

 

Bardienstreglement, sleuteladressen en bardienst rooster zijn via de link hieronder te vinden:

https://tennisosszuid-site.e-captain.nl/bardienst


Om bovenstaande formulieren te kunnen openen heeft u Acrobat Reader 7.0 of hoger nodig, u kunt hier gratis de nieuwste versie downloaden.

 

 

 

 

   

Advertenties  

   
Begra
   
   
   
© 2021  Tennisvereniging TOZ