Vanaf zondag 28 november is het park vanaf 17.00 uur gesloten voor tennis en padel, ook zijn er geen bezoekers meer welkom, kantine blijft voorlopig op doordeweekse avonden gesloten, meer informatie zie artikel website.
 • Investeer nu in TOZ

  Inschrijving op de uitgifte 4%-Ledenobligaties 2021 voor de financiering twee extra padelbanen TOZ
  Lees meer
 • TOZ Winterchallenge

  Lidmaatschap van 1-11-2021 t/m 31-01-2022 Junioren € 30,00 - Senioren € 40,00
  Lees meer
 • Welkom bij TOZ

  Waar tennis en padel voor iedereen toegankelijk is!
 • 1
 • 2
 • 3

Beste leden,

De najaar competitie is bijna gespeeld en wij vragen jullie om na te denken over de voorjaarscompetitie editie 2022. Corona is op dit moment helaas weer actueel maar we gaan ervan uit dat we in april 2022 gewoon van start gaan met de voorjaarscompetitie. (onderaan vinden jullie de exacte data waarop gespeeld gaat worden.

Deze oproep geldt voor Tennissers en Padellers. Denk vooraf goed na of je je wilt opgeven voor beide competitievormen. Bij eventuele overschrijving van teams kan het zijn dat als wij als TC je zullen aanspreken en dat je maar aan 1 onderdeel mee kan doen. Tennis of Padel. Dit kan invloed hebben op het hele team.

Padellers: Je kunt er ook voor kiezen om je op  te geven voor de Zomercompetitie padel…  Zie voor data onderaan dit artikel.

Wil je vaker dan één keer per week competitie spelen voor onze club of voor 2 clubs uitkomen dat kan. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kan kunnen wij per geval de voorwaarden behandelen.

Invallen bij een competitieteam dat kan ook. Heb je vragen over deelname neem dan ook contact met ons op.

De KNLTB heeft de vrijdagavond competitie aangepast. In plaats van 7 vrijdagen worden die uitgesmeerd over 10 wedstrijddagen. Maar LET OP. Als team speel je maar 5 wedstrijd dagen. Speeldagen voor de gemengde teams en de Heren/Dames dubbel teams zijn uit elkaar gehaald. Dit is na te zien in het overzicht van speeldata onderaan dit artikel.

In (maart Zie oranje rood rood) april 2022 wordt er weer gestart. Echter wij als TC dienen de inschrijvingen van de teams weer in begin januari 2022 bij de KNLTB aan te leveren.

Onze insteek blijft ongewijzigd en we blijven ervoor gaan dat iedereen die zich opgeeft ook mee kan doen. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders wensen, maar helaas kunnen wij niets garanderen!

De laatste edities van de competitie hebben laten zien dat de vrijdagavond erg populair is. En dat blijft zo, ondanks de nieuwe indeling van de vrijdagavond  tennisteams. Onze Padelspelers die kunnen ook op de vrijdagavond inschrijven. Hierdoor kan het zijn dat er niet een limiet komt op teams en de banen maar op het aantal teams dat we kunnen plaatsen in de kantine.

 

 

De senior- en jeugdselectiespelers dienen zich individueel op te geven en zij worden in nauw overleg met de trainers ingedeeld in competitie teams.

Schrijf alleen in indien je alle 7 weken aan de competitie kunt deelnemen. Inschrijven brengt ook verplichtingen met zich mee. Er wordt op je gerekend tijdens de competitie en het moeten terugtrekken van een team heeft financiële gevolgen voor de club!

Jeugd:

Zoals bovenstaand al aangegeven geldt voor de jeugd dat de teams in overleg met de hoofdtrainer worden samengesteld. De competitie geldt natuurlijk ook voor de kinderen die geen training volgen. Ook de selectiespelers worden niet meer automatisch ingedeeld, ook zij dienen zich in te schrijven. Zoals voor de senioren geldt ook voor de jeugd dat je alle 7 weken beschikbaar dient te zijn om competitie te spelen.

Competitie spelen voor de jeugd is alleen mogelijk met een coach of een begeleider. Daarvoor doen wij een beroep op de ouders om zodoende voor elk team een coach of een begeleider bij elke wedstrijd, uit of thuis, te hebben. Het zal duidelijk zijn dat er onderling ook afspraken gemaakt dienen te worden over het halen en of brengen van de kinderen.

Naast de reguliere competitie kunnen de jongere jeugdspelers zich ook opgeven voor de World Tour ook wel Rood/Oranje/Groen competitie genoemd

Competitiebijdrage: Ook dit jaar weer per team te voldoen. Exact bedrag volgt nog.

Inschrijven:

We gaan ervan uit dat jullie weer massaal inchrijven en meedoen. Wij vragen iedereen zich individueel of per team In te schrijven via www.toernooi.nl. Kies voor KNLTB competitie TOZ voorjaar 2022 en/of KNLTB Padel competitie TOZ voorjaar 2022 en volg de stappen van het programma. Geef in de omschrijving aan met welke spelers je een team wilt vormen. Als je individueel jeugd of selectiespeler wilt inschrijven kies dan als team : Nog niet ingedeeld jeugd en of Nog niet ingedeeld selectie. Indien dit te moeilijk is stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Probeer het wel via toernooi.nl want dit scheelt enorm met het invoerwerk.

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 12 december  a.s..

 

De technische commissie

 

KNLTB Tennis comp vj 2022

KNLTB Padel comp vj 2022

Voor de  Zomer padel competitie staat de inschrijving nog niet open!

KNLTB Padel comp zomer 2022

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss