Corona maatregelen versoepeld vanaf 5 juni, kantine en terras mogen onder voorwaarden weer open, ook kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden, voor verdere info zie website.
  • Zomerchallenge

    Lidmaatschap juli, augustus en september
    Lees meer
  • Welkom bij TOZ

    Waar tennis en padel voor iedereen toegankelijk is!
  • 1
  • 2

De KNLTB Competitie 2021 en de padelcompetitie voor senioren worden gespeeld van begin september tot en met eind oktober.

De jeugdcompetitie speelt de voorjaarscompetitie (verkort) in juni en zij kunnen natuurlijk ook meespelen in het najaar. Verdere info hierover volgt via de gebruikelijke kanalen.

De padelcompetitie wordt in het najaar uitgebreid naar 7 speeldagen en de Tenniskids competitie krijgt in het najaar 8 speeldagen.

We hopen dat alle teams die zich voor de Voorjaarscompetitie hadden ingeschreven ook meedoen aan de KNLTB Competitie 2021. Natuurlijk kan het zijn dat een team om bepaalde redenen besluit toch niet mee te doen.  Alle senior teams zijn inmiddels via hun captain hiervan op de hoogte gesteld en hebben wij gevraagd om te reageren.

Vrijdagavondcompetitie (Tennis) wordt NIET 'om de week' gespeeld

In het najaar is het vanwege de beperkte periode niet mogelijk om 10 weken achter elkaar competitie te spelen. Daarom wordt er op vrijdagavond niet 'om de week gespeeld', zoals dat oorspronkelijk de bedoeling was bij de Voorjaarscompetitie. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat ‘spelen op tijd’ onder spelers niet de voorkeur heeft. Daarom wordt tijdens de KNLTB Competitie 2021 de vrijdagavond op de reguliere wijze georganiseerd: een periode van 7 weken voor zowel de DD, HD en GD teams.

Namens de TC

KNLTB comp 2021

KNLTB comp jeugd 2021

KNLTB comp padel 2021

 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss