Corona maatregelen versoepeld vanaf 5 juni, kantine en terras mogen onder voorwaarden weer open, ook kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden, voor verdere info zie website.
 • Zomerchallenge

  Lidmaatschap juli, augustus en september
  Lees meer
 • Welkom bij TOZ

  Waar tennis en padel voor iedereen toegankelijk is!
 • 1
 • 2

Het kabinet heeft dinsdag jl.tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat pas volgende week maandag wordt bepaald of de geplande versoepelingen vanaf 19 mei door kunnen gaan. De volgende stap in het openingsplan is de versoepeling van wedstrijden voor de jeugd vanaf 9 juni. De KNLTB heeft goede hoop dat deze versoepeling doorgaat en zorgt ervoor dat de indeling van de jeugdcompetities op tijd klaar is. Of deze versoepeling ook daadwerkelijk doorgaat maakt het kabinet op 1 juni bekend. Zodra dit bekend is zullen we je hier zo snel mogelijk over informeren.

Wanneer we groen licht krijgen van de overheid zullen de jeugdcompetities (Tenniskids en junioren) gespeeld worden vanaf het tweede weekend van juni, in tegenstelling tot het laatste weekend van mei wat we eerder gecommuniceerd hebben. Dit geeft verenigingen meer tijd om alles voor te bereiden. De belangrijkste uitgangspunten van deze verkorte competitie zijn:

 • De competitie bestaat uit maximaal 5 speeldagen vanaf het tweede weekend van juni (11-13 juni);
 • De indeling wordt 1,5 week van tevoren gepubliceerd op MijnKNLTB;

speeldagen voorjaarcomp 2021

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss