Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 51

Totaal bezoekers: 172968

   

Competitie update

Jaarlijks doen er zo'n 200.000 spelers mee aan de competitie. Naast het wedstrijdelement heeft competitie spelen nog een extra dimensie: het zorgt voor veel sfeer en gezelligheid. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers en padellers als hoogtepunt van het seizoen wordt beschouwd. Tennis en padel zijn leuker als je wedstrijden speelt! We hopen dan ook dat zoveel mogelijk teams aan de KNLTB Competitie 2020 in september meedoen.

Maar we willen natuurlijk realistisch zijn en zoals het er nu naar uitziet zal de anderhalvemeter-regel ook in september, op of naast de baan, nog van kracht zijn. Hier zullen alle betrokken partijen, zoals de KNLTB, de verenigingen en de spelers op moeten anticiperen. We willen met elkaar voorkomen dat de druk op de parken tijdens de competitie te groot is en de anderhalvemeter in het gedrang komt.

Verenigingen en de KNLTB hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het organiseren van de competitie in de anderhalvemetersamenleving. Om de druk op de parken te reguleren en zo te kunnen voldoen aan de anderhalvemeter-regel heeft de KNLTB voor de KNLTB Competitie 2020 alvast de volgende maatregelen getroffen: 

  • Op tijd spelen tijdens alle avondcompetities (m.u.v. padel)
  • Versoepelen regelgeving rondom wachten bij slechte weersomstandigheden

Daarnaast houdt de KNLTB de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten, zodat we daar op organisatorisch vlak tijdig op kunnen anticiperen, eventueel met aanvullende aangepaste maatregelen. Mocht dit nodig zijn, dan zullen we je hier tijdig over informeren.

TC
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   

Advertenties  

   
Van Der Heijden Totaal Afbouw
   
   
   
© 2020  Tennisvereniging TOZ