Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 0

Totaal bezoekers: 160030

   

Competitie update

Beste leden,

De najaar competitie is net gespeeld en wij vragen jullie om te gaan nadenken over de voorjaarscompetitie editie 2020. Voor veel leden van TOZ een moment waar velen van jullie naar uitkijken en wij als TC ook. De voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en loopt van begin april door tot begin juni.

Voor alle dubbel partijen (HD,DD,GD) wordt er een beslissende wedstrijd tiebreak gespeeld ( tm 10 met 2 punten verschil) als 3e set.

Wil je vaker dan één keer per week competitie spelen voor onze club of voor 2 clubs uitkomen dat kan. Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kan kunnen wij per geval de voorwaarden behandelen.

Invallen bij een competitieteam dat kan ook . Twijfel je of je mee mag doen? Neem dan ook contact met ons op.

In april 2020 wordt er weer gestart met die competitie en wij als TC dienen de inschrijvingen van de teams weer in begin januari 2020 bij de KNLTB aan te leveren.

Onze insteek blijft ongewijzigd en we blijven ervoor gaan dat iedereen die zich opgeeft ook mee kan doen. Uiteraard word er zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders wensen, maar helaas kunnen wij niets garanderen!  De laatste edities van de competitie hebben laten zien dat de vrijdagavond erg populair is waardoor er een dusdanig aantal teams hebben ingeschreven zodat het aantal banen ontoereikend is om al de wedstrijden te laten spelen. Alleen met kunst en vliegwerk hebben we de teams kunnen laten deelnemen.

 

Wij herhalen het volgende: Indien er teveel teams zich opgeven voor de vrijdagavond, zijn wij genoodzaakt om het aantal teams te beperken. Hoe?? D.m.v. loting bepalen we wie er mee kan doen. (wanneer een team uitgeloot wordt voor de vrijdagavond, kan men nog kiezen of zij nog op de zaterdag of zondag mee wil doen) Denk hierover op voorhand al na.

 

De senior- en jeugdselectiespelers dienen zich individueel op te geven en zij worden in nauw overleg met de trainers ingedeeld in competitie teams.

Schrijf alleen in indien je alle 7 weken aan de competitie kunt deelnemen. Inschrijven brengt ook verplichtingen met zich mee. Er wordt op je gerekend tijdens de competitie en het moeten terugtrekken van een team heeft financiële gevolgen voor de club!

Jeugd:

Zoals bovenstaand al aangegeven, geldt voor de jeugd dat de teams in overleg met de hoofdtrainer worden samengesteld. De competitie geldt natuurlijk ook voor de kinderen die geen training volgen. Ook de selectiespelers worden niet meer automatisch ingedeeld ook zij dienen zich in te schrijven. Zoals voor de senioren geldt ook voor de jeugd dat je alle 7 weken beschikbaar dient te zijn om competitie te spelen.

Competitie spelen voor de jeugd is alleen mogelijk met een coach of een begeleider. Daarvoor doen wij een beroep op de ouders om zodoende voor elk team een coach of een begeleider bij elke wedstrijd, uit of thuis, te hebben. Het moge duidelijk zijn dat er onderling ook afspraken gemaakt dienen te worden over het halen en of brengen van de kinderen.

Naast de reguliere competitie kunnen de jongere jeugdspelers zich ook opgeven voor de World Tour  ook wel Rood/Oranje/Groen competitie genoemd

Competitie start is vanaf april ( week 14)  en zal gedurende 7 weken verspeeld ( tm week 22) worden. Er zijn ook inhaaldagen gepland.

Exacte speeldata kun je vinden op de site van de KNLTB en de website van TOZ.

Inschrijven:

We gaan ervan uit dat jullie weer massaal inchrijven en meedoen. Wij vragen iedereen zich individueel of per team In te schrijven via www.toernooi.nl. Kies voor KNLTB competitie TOZ voorjaar 2020 en volg de stappen van het programma. Geef in de omschrijving aan met welke spelers je een team wilt vormen. Als je individueel jeugd of selectiespeler wilt inschrijven kies dan als team : Nog niet ingedeeld jeugd en of Nog niet ingedeeld selectie. Indien dit te moeilijk is stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Probeer het wel via toernooi.nl want dit scheelt enorm met het invoerwerk.

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 1 december  a.s..

 

De technische commissie

 

 

   

Advertenties  

   
GasLicht.com
   
   
   
© 2019  Tennisvereniging TOZ