Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 42

Totaal bezoekers: 148780

   

Wil jij, wellicht met een groepje, graag kennismaken met Padel? Maar wil je je nog niet vastleggen aan 15 weken training? Tot januari bieden wij, speciaal voor onze leden, verkorte training cyclussen aan. Je kunt jezelf alleen, of met een groepje van maximaal 5, inschrijven voor een cyclus van 8 padel lessen. Wij bieden deze cyclus meerdere malen aan tot januari. Het staat je hierbij vrij om deel te nemen aan meerdere rondes.

Padel is snel, sociaal, dynamisch en tactisch. Het wordt altijd in dubbelvorm gespeeld, lange rally’s zijn niet ongewoon en maken dat het spelletje geschikt is voor jong en oud.

De sport is gemakkelijker aan te leren dan tennis omdat het minder technische vaardigheden en fysieke kracht vereist. Na een uurtje zijn de meeste mensen al in staat een leuke bal te slaan.

Vanaf augustus 2018 is TOZ de eerste vereniging in de regio Oss die deze sport aanbiedt!

Wij willen onze leden, die nieuwsgierig zijn naar deze nieuwe sport, de kans geven om te proeven en kennis te maken met deze sport zonder dat je je meteen vast hoeft te leggen aan 15 trainingen. In deze 8 lessen maak je kennis met de techniek en de tactiek. Na 8 lessen kun je al een leuke bal slaan. Wil je daarna nog een ronde van 8 trainingen? Dan ben je uiteraard vrij om je nogmaals in te schrijven.

We bieden deze lessen twee- tot driemaal aan, startend met een eerste cyclus in september 2018. De lessen worden verzorgd door WiTS Tennis.

  • 8 lessen van een uur voor € 95 per deelnemer
  • Groepsgrootte minimaal 4 personen, maximaal 5 personen
  • Lidmaatschap TOZ is vereist
  • Materiaal (racket en ballen) worden door TOZ verzorgd
  • Trainingen vinden in principe plaats op dinsdag en vrijdagavond, in overleg mogelijk ook op weekenddagen en/of andere momenten

Bij deelname aan trainingen padel dient u rekening te houden met een aantal voorwaarden. Als u zich inschrijft voor onze trainingen dan gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.

 

Voorwaarden waaronder POP lessen gevolgd kunnen worden bij TOZ
1.     Betaling uitsluitend mogelijk door middel van een door u af te geven machtiging tot automatische incasso van het lesgeld.
2.     Lestijden en lesperiode alsmede de groepssamenstelling worden door de trainer vastgesteld. Er wordt rekening gehouden met preferentie, maar deze worden niet gegarandeerd.
3.     Door uw inschrijving verplicht u zich tot afname van het aangegeven aantal lessen binnen de afgesproken lesperiode. Deze verplichting vangt aan op het moment dat de inschrijver en de trainer de duur en de aanvang van de lessen zijn overeengekomen, maar uiterlijk bij aanvang van de eerste les.
4.     De padellessen worden uitsluitend gegeven op de padelbanen van TOZ.
5.     De trainer neemt, op basis van de weersomstandigheden, een beslissing met betrekking tot de voortgang van de les. Uitgevallen lessen worden in overleg met de trainer op een ander tijdstip ingehaald. Er zit een maximum aan de inhaallessen, er worden maximaal 2 lessen ingehaald.
6.     Bij verhindering van de trainer zal deze u hiervan vooraf telefonisch op de hoogte brengen. Deze lessen worden volledig ingehaald. Indien u zelf verhinderd bent, ongeacht de reden, hebt u géén recht om deze les ingehaald te krijgen, evenmin zal deze les op een andere wijze verrekend worden. Uitzondering hierop vormt de situatie zoals beschreven onder punt 7.
7.     In geval van ziekte of blessure zijn de 8 weken waarin geen training kan worden gevolgd voor eigen risico. Gedurende deze periode geldt geen recht op inhalen van lessen.
8.     Uitsluitend volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingsformulieren worden in behandeling genomen. Bij online inschrijving is een handtekening niet vereist.

9.     Aanvullende vragen kunt u stellen via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10.     Als u zich inschrijft voor deze training geeft u toestemming om uw gegevens op te slaan gedurende de trainingscyclus en te delen met derden indien dit tennis en/of padel gerelateerd is. Daarnaast geeft u toestemming voor het maken en plaatsen van foto’s op onze website en social media. Indien u niet op de foto wilt, dient u dit aan te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden en wil mij inschrijven

   

Advertenties  

   
Van Mun Advies
   
   
   
© 2019  Tennisvereniging TOZ