• Zomerchallenge 2022

    Lidmaatschap van 1-7-2022 t/m 30-09-2022 Junioren € 40,00 - Senioren € 50,00
    Lees meer
  • Welkom bij TOZ

    Waar tennis en padel voor iedereen toegankelijk is!
  • 1
  • 2

Schrijf je nu in voor de vernieuwde clubkampioenschappen voor senioren of voor de clubkampioenschappen voor jeugd.

De clubkampioenschappen voor senioren krijgen dit jaar een nieuw jasje, met drie dagtoernooien tijdens één feestelijk weekend. Die toernooien worden gespeeld op vrijdag 17 juni, zaterdag 18 juni en zondag 19 juni. Zaterdag wordt bovendien de familiedag en op zondag vieren we de opening van de nieuwe padelbanen. Het hele weekend wordt laagdrempelig, dynamisch en ongetwijfeld erg gezellig. We hopen met dit nieuwe concept op zoveel mogelijk deelnemers: van absolute beginners tot ervaren rotten.  

Elk onderdeel voor senioren duurt één dag. Je hoeft dus geen hele week in je agenda te blokken, maar slechts één, twee of drie dagen, afhankelijk van het aantal onderdelen dat je wilt spelen.

Vrijdagavond: gemengd dubbel
Zaterdag: dames- en herendubbel (plus feestelijke familiedag)
Zondag: enkelspel en padel (DD, HD, GD) (plus opening nieuwe padelbanen)

Alle seniorenwedstrijden worden op tijd gespeeld en je speelt meerdere wedstrijden op een dag. De duur van een wedstrijd, de indeling van de categorieën en de opzet van het toernooi zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Je kunt alleen meedoen aan een onderdeel als je die dag geen verhinderingen hebt. Op de toernooisite zie je hoe laat we precies willen gaan spelen. Daar kun je je nu ook al inschrijven.

De clubkampioenschappen voor de jeugd duren een hele week en worden gespeeld in de gebruikelijke opzet. Vanaf maandag 13 juni dus. De finaledag is zaterdag de 18e. De wedstrijden worden op de doordeweekse dagen vanaf 17.00 uur tot maximaal 20.00 uur ingedeeld. Bij de indeling wordt rekening gehouden met leeftijd. Inschrijven kan nu al via deze site.

Schrijf de data alvast in de agenda.

Tot dan!

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss