Corona update 14 januari: Tennis en Padel Dubbel spel weer toegestaan zonder eindtijd, kantine gesloten, voor meer bijzonderheden, zie bericht op website.
 • Investeer nu in TOZ

  Inschrijving op de uitgifte 4%-Ledenobligaties 2021 voor de financiering twee extra padelbanen TOZ
  Lees meer
 • TOZ Winterchallenge

  Lidmaatschap van 1-11-2021 t/m 31-01-2022 Junioren € 30,00 - Senioren € 40,00
  Lees meer
 • Welkom bij TOZ

  Waar tennis en padel voor iedereen toegankelijk is!
 • 1
 • 2
 • 3

Beste TOZ leden,

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben vernomen moeten alle sportclubs na 17.00 uur sluiten voor tenminste 3 weken. Hierdoor kunnen ook trainingen na 17.00 uur niet doorgaan. Omdat we het als TOZ belangrijk vinden dat onze jeugd kan blijven sporten, zijn we tot de volgende oplossing gekomen:

De jeugd heeft 3x per week de mogelijkheid om te komen trainen voor 17.00 uur. Dit zal zijn op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zondagochtend. Hierdoor zullen er op deze tijden minder banen beschikbaar zijn voor vrij tennissers. Mocht je vrij willen tennissen en er is geen baan beschikbaar, meld je dan even bij de trainers. Dan proberen zij ruimte te maken. Voor de volwassen training zijn we nog op zoek naar een oplossing. Dit wordt zo snel mogelijk door onze trainers gecommuniceerd.

Hopende op jullie begrip.

Patrick Hermans

Bestuur TOZ

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss