Vanaf zondag 28 november is het park vanaf 17.00 uur gesloten voor tennis en padel, ook zijn er geen bezoekers meer welkom, kantine blijft voorlopig op doordeweekse avonden gesloten, meer informatie zie artikel website.
 • Investeer nu in TOZ

  Inschrijving op de uitgifte 4%-Ledenobligaties 2021 voor de financiering twee extra padelbanen TOZ
  Lees meer
 • TOZ Winterchallenge

  Lidmaatschap van 1-11-2021 t/m 31-01-2022 Junioren € 30,00 - Senioren € 40,00
  Lees meer
 • Welkom bij TOZ

  Waar tennis en padel voor iedereen toegankelijk is!
 • 1
 • 2
 • 3

Investeer nu in TOZ

Inschrijving op de uitgifte 4%-Ledenobligaties 2021 voor de financiering twee extra padelbanen TOZ

Beste TOZ ’er en andere geïnteresseerden

Graag aandacht voor dit bericht over de uitgifte van Ledenobligaties 2021 voor de financiering van twee extra padelbanen bij TOZ.

Het bestuur van TOZ wil ook voor de toekomst een levensvatbare vereniging zijn en blijven. Tijdens de ledenvergadering van 1 juni 2021 heeft het bestuur toestemming gekregen om nog dit jaar de twee extra padelbanen te realiseren op het park.

Voor de twee nieuwe padelbanen wil het bestuur wederom ledenobligaties gaan uitgeven. De aanleg van de eerste twee padelbanen in 2018 werd ook grotendeels gefinancierd met de succesvolle uitgifte van ledenobligaties. Dat succes wil het bestuur graag herhalen. Met de ledenobligaties lenen TOZ-leden, hun vrienden of familie geld aan de club en krijgen daarvoor hun geleende bedrag met een aantrekkelijke rente van 4% in tien jaar terug.

Het bestuur roept de leden graag op tot een investering in de toekomst van TOZ en in te tekenen op de ledenobligaties. Bestuur en de padel-werkgroep hebben inmiddels toegezegd in te schrijven op de eerste tien ledenobligaties.

Met de voorgenomen aanleg van twee extra padelbanen denkt het bestuur in een grote behoefte te voorzien. De eerste twee padelbanen zijn duidelijk in trek. Niet alleen ontdekken steeds meer huidige leden de sport; ook trekken de padelbanen steeds meer nieuwe leden aan. De nieuwe banen bieden bovendien meer mogelijkheden voor wedstrijden, toernooien en trainingen. Padel is een aantrekkelijke, snelgroeiende laagdrempelige racketsport die zeer goed valt te combineren met tennis. 

Ledenobligaties: Hoe werkt het?
TOZ wil de aanleg van de extra padelbanen financieren door uitgifte van Ledenobligaties 2021 van elk 1.000 euro. Leden (maar ook familie, vrienden en bekenden) wordt de gelegenheid geboden om deze obligaties met een waarde van 1.000 euro per stuk te kopen. Na sluiting van de inschrijving bepaalt het bestuur van TOZ het definitief benodigde leningsbedrag en daarmee het aantal uit te geven ledenobligaties.

Ledenobligaties worden in 10 gelijke jaarlijkse termijnen (annuïteiten) van 123,29 euro terugbetaald. Na 10 jaar is de hele ledenobligatie plus een rente van 4% per jaar terugbetaald. Inschrijven voor de ledenobligaties is gestart vanaf 20 juli, de inschrijvingstermijn is verlengd tot 20 november 2021. Alle details en het inschrijfformulier zijn als bijlage bijgevoegd.

Het volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier in de vorm van een overeenkomst tot betaling van 1.000 euro als lening per ledenobligatie graag bij voorkeur digitaal insturen naar het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een cc aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inleveren kan ook in de brievenbus in de hal van het clubhuis of opsturen naar het secretariaat van TOZ, Ruusbroecgaarde 185, 5343 JM Oss.

Wie meer wil weten of vragen heeft, kan een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een cc aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Bestuur Tennisvereniging TOZ

 Bijlagen bij dit bericht

 • VOORWAARDEN LEDENOBLIGATIES 2021
 • INSCHRIJVINGSFORMULIER LEDENOBLIGATIES 2021
 • (VOORBEELD) CONTRACT LEDENOBLIGATIE 2021 met ANNUÏTEITENSCHEMA

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss