Nieuwe regels met betrekking tot Corona, vanaf 25 september 2021; Nu de meeste corona-regels komen te vervallen, inclusief de 1,5 meter regel, blijft er één regel over die in acht genomen dient te worden: Als u in ons clubhuis een zitplaats wil nemen zal de bardienst u vragen om een Coronacheck of een geldige testuitslag niet ouder dan 72 uur te tonen. Zie voor meer info de website.
 • TOZ Winterchallenge

  Lidmaatschap van 1-11-2021 t/m 31-01-2022 Junioren € 30,00 - Senioren € 40,00
  Lees meer
 • Open dag voor de jeugd

  Op 25, 27 en 28 oktober 2021 van 11.30 uur tot 15.30 uur en aanmelden is niet nodig
  Lees meer
 • Kusters open jeugdtoernooi

  In de herfstvakantie van 25 t/m 30 oktober 2021
  Lees meer
 • Welkom bij TOZ

  Waar tennis en padel voor iedereen toegankelijk is!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

coronavirus

Beste TOZ leden,

Vanaf 25 september gelden er nieuwe  regels met betrekking tot Corona.

Wat betekend dit voor TOZ:

De kantine is vanaf zaterdag 25 september zonder coronatoegangsbewijs toegankelijk. Er hoeft geen 1,5 meter afstand te zijn.

U mag als tennisser of bezoeker naar binnen om eten en of drinken te bestellen en daarna mee te nemen naar buiten zonder een bewijs te laten zien.

U mag buiten gaan zitten op het terras of staan en uw consumptie daar nuttigen.

Indien u binnen wilt gaan zitten moet u de CoronaCheck-app of een geldig negatief testbewijs niet ouder dan 72 uur laten zien. Dat staat in het NOC*NSF sportprotocol dat op de website staat. Ook de gemeente Oss heeft hierover informatie gestuurd, waar wij als vereniging ons aan moeten houden. Zie  hiervoor de info op ons park en op de website.

TOZ is verplicht als u geen bewijs kunt laten zien u te vragen het clubhuis te verlaten. De dienstdoende bardienst zal naar uw bewijs vragen als u binnen wil gaan zitten.

TOZ is verplicht een deel van de kantine af te bakenen met lint voor leden en bezoekers die binnen willen zitten. (zitplaatsen worden aangemerkt)

Dit geldt op alle momenten dat het clubhuis open is!

Dit betekent echter wel dat bij slecht weer wij niet voldoende zitplaatsen binnen hebben en dan niet alle aanwezigen een zitplaats kunnen aanbieden. Het kan dan voorkomen dat u na het sporten direct het sportpark moet verlaten.

Er zal een tent geplaatst worden op het terras en er staan grote parasols zodat bij regen er toch een deel nog droog kan staan buiten.

Bestuur TOZ

 

Tennisvereniging TOZ

TOZ is voor jong en oud, voor tennis en sinds 2018 ook voor padel. Van beginners tot ervaren spelers: iedereen is van harte welkom!

Route

Hoogheuvelstraat 75

5349 AM Oss