Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 15

Totaal bezoekers: 179010

   

Veel gezelligheid en mooie wedstrijden tijdens het KC toernooi

Na een lange periode van noodgedwongen stilte op de club, was het tijdens het KC toernooi weer ouderwets gezellig. Een regelmatig overvolle parkeerplaats, een bruisend terras en natuurlijk ook veel leuke en spannende wedstrijden. Het was al weer eventjes geleden.

Deelnemers en bezoekers moesten uiteraard rekening houden met heel wat coronavoorschriften en gelukkig werd daar braaf gehoor aan gegeven. De organisatie had ook maatregelen getroffen: geen centrale prijsuitreiking en gespreide begintijden, onder andere. Maar het bleek tijdens het toernooi dat het met al die aanpassingen nog steeds erg gezellig kan zijn.

206 deelnemers zorgden voor een lekker vol toernooi. Zeker tijdens de doordeweekse avonden waren alle banen nodig en was er geen parkeerplek meer leeg. Ook de weergoden werkten gelukkig goed mee. Na een spannende finaledag, met veel publiek, keek iedereen terug op weer een geslaagd toernooi.

De toernooicommissie bedankt alle deelnemers en bezoekers, Frans Loeffen van ‘t Krinkelhoekje voor de snacks die hij heeft geleverd, parkbeheer voor de prachtige verzorging van ons park en het opzetten van de tent, de barcommissie, het smikkelteam en ‘last but not least’ onze hoofdsponsor: KCtennis!

Hopelijk tot volgend jaar allemaal bij de volgende editie van het KC-toernooi!

De toernooicommissie

   

Advertenties  

   
Van Mun Advies
   
   
   
© 2020  Tennisvereniging TOZ