Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 10

Totaal bezoekers: 179005

   

coronavirus

Beste TOZ-leden,

Vanaf 1 juli gaat ons tennispark weer volledig open. Jeugdleden mogen vanaf nu ook vrij tennissen zonder toezichthouder. Ouders en bezoekers zijn weer welkom, mits de 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. De looproute langs de banen blijft van kracht.

Er kan weer gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches. Het gebruik hiervan is wel je eigen verantwoordelijkheid en je dient ook in de kleedkamer 1,5 meter afstand te houden. 

De kantine en het terras gaan ook weer open. Als je een consumptie wilt nuttigen kan dat alleen als je een zitplaats in de kantine of op het terras hebt. Als er geen vrije zitplaatsen meer zijn verzoeken wij je of te wachten op een plek buiten het terras zonder hinder voor anderen en met in achtneming afstandsregel, of het park te verlaten.

De looproute rondom het clubhuis en kantine zal door middel van markeringen op de grond worden aangegeven. De deur van de hal naar de kantine zal gesloten blijven vanwege de looproute.

Voor meer informatie over de kantine en terras, zie het artikel van de barcommissie.

Verder gelden nog steeds de volgende regels::

  • Blijf thuis bij klachten als koorts, griep, hoesten of verkoudheid.
  • Was je handen met water en zeep, voor én na bezoek tennispark.
  • Houd 1,5 meter afstand op het tennispark, ook in de kleedkamer, kantine en op het terras.
  • Schud geen handen.
  • Zorg dat je maximaal vijf minuten voor aanvang van de afgesproken tijd voor training of vrij tennis/padel aanwezig bent.
  • Let op elkaar en neem je verantwoordelijkheid.

De gemeente Oss zal toezien en handhaven op de regels, ook bij TOZ.

Mochten er nog vragen zijn, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen inzake trainingen kun je contact opnemen met de trainer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook de nieuwsbrief van juni 2020!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur tennisvereniging TOZ

   

Advertenties  

   
Van Mun Advies
   
   
   
© 2020  Tennisvereniging TOZ