Social Media  

Facebook
   
   
   

Bezoekers vandaag: 48

Totaal bezoekers: 154119

   

Beste tennisliefhebber,

Van vrijdag 11 t/m zondag 27 oktober 2019 wordt bij A.T.C. in Alphen het Jong & Belegen  open dubbeltoernooi gespeeld. Inschrijven hiervoor is vanaf nu mogelijk! Dit kan in de categorieën DD en HD 3 t/m 8.

Het “Jong & Belegen” is een officieel KNLTB-toernooi, maar heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een extra voorwaarde om in te kunnen schrijven: een dubbelkoppel wordt geformeerd door een speler van boven de 40 (belegen) die inschrijft met een dubbelpartner die nog ‘jong’ is, onder de 40 dus (hierbij ligt de leeftijdsgrens op 1 jan. ’79).

Het thema van de 26e editie van dit toernooi is ‘Wimbledon aan de Maas’. De toernooicommissie gaat zijn uiterste best doen om in die sfeer te blijven tijdens dit toernooi, waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan.

Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 27 september, of zoveel eerder als de maximale capaciteit bereikt is. Indien je een groter deel van de speelweken verhinderd bent, bv. door de herfstvakantie, informeer even bij de toernooicommissie naar de mogelijkheden om toch mee te kunnen doen.

Graag tot ziens bij het “Jong & Belegen 2019”!

Met vriendelijke groet,

De toernooicommissie:

Michelle Vonk, Milou Vink, Bart van den Broek, Erik Hagen, Martijn van Wichen, Kevin Lagarde en Harold de Leeuw (toernooileider)

   

Advertenties  

   
Kusters metaal
   
   
   
© 2019  Tennisvereniging TOZ